Ce spune Florin Busuioc despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ‘Nu regret’

15.08.2019, 10:47

Florin Busuioc este îndrăgit de o țară întreagă, însă puțini știu că are o viață personală destul de controversată.

Ce spune Florin Busuioc despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ‘Nu regret’

Prezentatorul buletinului meteo de la Pro Tv are un fiu secret pe care l-a abandonat la o lună de la naștere și despre care a refuzat să ofere detalii ani de zile. Florin Jr., astăzi în vârstă de 28 de ani, locuiește în Târgul Mureș, alături de mama lui, Marieta. Deși a divorțat de femeie, Florin Busuioc nu s-a mai interesat de fiul său și s-a mulțumit să-i plătească doar pensia alimentară.

Busu s-a recăsătorit cu Liliana în 2008 și au două fiice, pe Natalie (15 ani) şi Catinca (10 ani).

Recent, Florin Busuioc a fost invitat la emisiunea “E OK să fii vedetă”, realizată de revista “OK! România”, unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat acum nouă luni, dar și despre fiul său, Florin Jr.

Prezentatorul a mărturisit că băiatul are tot dreptul să fie supărat pe el, pentru că a preferat să îl abandoneze pentru a-și urma cariera de actor, în București.

‘Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume, visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista.

În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!’, a spus Florin Busuioc, în cadrul interviului.

‘Trebuie să văd ce-i cu viaţa lui şi ce face. Știu că la un moment dat studia Meteorologia şi avea o prietenă cu care urma să se însoare. Mi-a dat fiul meu un mesaj la care urmează să-i răspund şi vedem ce vom face’, a mai adăugat prezentatorul tv.

citește și...