Dezvăluirile lui Alex Abagiu. Părinții nu au crezut în meseria sa

19.03.2020, 10:58
Dezvăluirile lui Alex Abagiu. Părinții nu au crezut în meseria sa
Dezvăluirile lui Alex Abagiu. Părinții nu au crezut în meseria sa

Alex Abagiu este un cunoscut make-up artist, care s-a ocupat de imaginea foarte multor vedete din România și nu numai. Acesta a mărtrurisit cum a reacțiionat familia sa în momentul în care aaflat despre meseria pe care acesta vrea să o aleagă.

Într-un interviu pe care l-a acordat vedetei de televiziun Andreea Esca, Alex Abagiu a vorbit despre familia sa. El a explicat că la început, tatăl și mama sa nu au crezut foarte mult în aceea ce face.

„Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii, până la urmă pictura a învins și de la pictură la machiaj a fost un pas foarte scurt. La început nu au crezut foarte mult în chestia asta, dar când au văzut că pictura în sine nu mi-a mai adus plăcerea cu care o practicam atunci când am făcut performață, pentru că am adus României câteva medalii de aur, am câștigat un premiu european pentru integrare culturală a României în structurile europene, era o chestie destul de importantă”, a declarat Alex Abagiu, potrivit unica.ro.

Alex Abagiu, care concurează la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, alătui de prietenul său Radu Vlăduț, a mai spus că a fost descurajat de părinții săi la început.

„Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei. Dar s-a schimbat rapid balanța în momentul în care au început să îmi intre primii bani în cont, în contul lor de fapt că la momentul la care eu făceam meseria nici nu aveam dreptul legal să am un cont”, a adăugat Alex Abagiu.

Alex Abagiu a colaborat cu reviste importamnte încă din adolescență.

„La 16 ani deja lucram pentru primul număr al multor reviste de la noi de pe piață. Profesoara de pictură din timpul liceului a fost cea care m-a impulsionat și m-a îndreptat. Nu aveam 18 ani când lucram la festivalurile de modă din România”, a mai spus make-up artistul.

citește și...