Dezvăluirile incredibile ale lui Adi Nartea. Ce vedetă i-a făcut avansuri

30.08.2020, 12:09
Dezvăluirile incredibile ale lui Adi Nartea. Ce vedetă i-a făcut avansuri
Dezvăluirile incredibile ale lui Adi Nartea. Ce vedetă i-a făcut avansuri

Actorul Adrian Nartea a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, unde a fost pus să răspundă la tot felul de întrebări.

Adrian Nartea a fost  prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Starul din serialul ”Vlad” a fost nevoit să răspundă unor întrebări acide, iar dacă nu a dorit să dezvăluie la ce s-a gândit, a mâncat preparate picante.

Adi Nartea a rezistat eroic în fața provocării prezentatorului  Cătălin Măruță și a lăsat să se citească doar o întrebare, iar pentru restul s-a conformat regulilor și a consumat sos iute.

Întrebarea care a fost citită de Cătălin Măruță a fost legată de eventualele avansuri pe care Adi Nartea le-a primit de la o femeie celebră.

”Ce femeie din lumea mondenă ți-a dat clar de înțeles că te-ar dori în patul ei?”, a fost întrebarea pusă de Cătălin Măruță.


”Și este pe bune. Eram la filmarea unei reclame pentu India și era, nu glumesc, o vedetă acolo, nu știu, cred că încă mai e vedetă, nepoata lui Raj Kapoor. E în premieră ceea ce am spus acuma. Are multe nepoate…”, a spus Adi Nartea.

”Deci Adi Nartea dorit de nepoata lui Raj Kapoor”, a comentat prezentatorul emisiunii ”La Maruță”.

Vedeta la care Adi Nartea a făcut referire este Kareena Kapoor.

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în serialul ”Vlad”

Actorul Adrian Nartea a dezvăluit cum a ajuns să joace în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Adrian Nartea joacă rolul principal în serialul ”Vlad”. Acesta a povestit, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul. În momentul în care a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…

Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.

citește și...