FOTO | Petre Roman și Silvia Chifiriuc, în vizită la prieteni. Cum arată soția fostului premier

01.11.2019, 15:10
FOTO | Petre Roman și Silvia Chifiriuc, în vizită la prieteni. Cum arată soția fostului premier
Petre Roman și Silvia Chifiriuc, în vizită la prieteni

Petre Roman și Silvia Chifiriuc își trăiesc povestea de dragoste nestingheriți. La 10 ani de când s-au căsătorit, cei doi pare că se înțeleg foarte bine și sunt atenți unul cu celălalt. 

Petre Roman și soția lui, Silvia, au fost suprinși de paparazzi recent, atunci când se pregăteau să meargă în vizită la niște prieteni. 

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, în vizită la prieteni

Atât Silvia, cât și fostul premier erau îmbrăcați ușor elegant. Dacă bruneta a ales să poarte o rochie neagră tip furou, cu inserții de dantelă, și o pereche de sandale cu platformă cu talpă albă, nici Roman nu s-a lăsat mai prejos. 

Fostul politician a purtat un tricou polo, o jachetă casual și pantaloni gri și s-a încălțat cu pantofi albastru închis. În contrast cu hainele, Roman a ales o pereche de ochelari de soare cu accente portocalii. 

Cei doi au fost cât se poate de galanți și nu au mers în vizită „cu mâna goală”. Atunci când a coborât din mașină, Silvia avea în brațe atât un buchet de flori, cât și o pungă de cadou. Atent, Petre a preluat buchetul și l-a ținut până la destinație. Din imaginile surprinse, pare că mariajul celor doi merge foarte bine chiar și la zece ani de la căsătorie. 

Silvia Chifiriuc este a doua soție a fostului premier, iar cei doi au împreună un băiat, Petruș, în vârstă de 10 ani. 

 

citește și...