Dezvăluirile actriței Dorina Lazăr. ”A făcut un cancer și a murit”

29.04.2021, 10:43
Dezvăluirile actriței Dorina Lazăr. ”A făcut un cancer și a murit”
Dezvăluirile actriței Dorina Lazăr. ”A făcut un cancer și a murit”

Renumita actriță Dorina Lazăr, în vârstă de 80 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa.

Dorina Lazăr, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Artista a vorbit despre viața sa. Aceasta a vorbit despre soțul său și despre dispariția acestuia.

”Am găsit bărbatul perfect într-o seară când eram la niște prieteni. Era un cerc de oameni absolut minunați. Când mă gândesc ce discuții aveau, ce cultivați erau oamenii aceia… Și s-a deschis ușa și gazda a spus: „Aaaaa, a venit Mihai Mircea Lazăr”. Și-n clipa aia l-am văzut și… m-am topit. Și așa am rămas. Și cum s-a potrivit că și pe el îl chema Lazăr – că el s-a prăpădit, săracul –, și pe mine Lazăr. Dar să vedeți că nu se oprește aici. Pe soacra mea de fată o chema Lazăr, tata s-a născut în comuna Gheorghe Lazăr și fata mea a-nvățat la Liceul „Gheorghe Lazăr. Și nepoată-mea acum e la Liceul „Gheorghe Lazăr””, a povestit celebra actriță.

Dorina Lazăr: ”Fiica mea mi-a spus că i-a fost frică să nu se întâmple și cu mine ce s-a întâmplat cu tatăl ei”

Partenerul de viață al Dorinei Lazăr a încetat din viață în urma unui cancer.

”Bărbatul meu a fost un jurnalist de mare calitate. Era în echipă cu Tudor Vornicu, cu Octavian Paler. Acolo, în Pangratti, la vechea televiziune, el era un mare specialist în politică externă și devenise, spre sfârșit, directorul Direcției de politică externă a Televiziunii. A avut șansa să cunoască mulți oameni de stat, să le ia interviuri, a făcut niște filme de călătorie absolut minunate, în Africa, în Norvegia, peste tot pe unde s-a dus. A venit Revoluția și atunci, de Anul Nou, își rupsese piciorul… Avea și vârsta de pensionare și a fost pur și simplu pus pe făraș și dat afară. S-a simțit nedorit, chiar și de prieteni s-a rupt. Și asta l-a măcinat groaznic. A făcut un cancer și a murit”, a mai declarat aceasta.

”L-am înțeles foarte bine când m-au dat afară și am ajuns în aceeași ipostază. Fiica mea mi-a spus că i-a fost frică să nu se întâmple și cu mine ce s-a întâmplat cu tatăl ei. Pentru că eu am făcut la un moment dat, acum în pandemie, când am văzut că nu se mai termină acest nefericit de proces, un început de psoriazis. Mi-a căzut părul, am făcut bube-n cap. Noroc de coté-ul meu ardelenesc foarte solid și de educația mea spartană din copilărie că mi-am revenit”, a încheiat Dorina Lazăr.

citește și...