Dezvăluiri-șoc din mariajul Biancăi Rus cu Antonio. ”Nu m-a avertizat nimeni că face și drege. Oamenii au fost terorizați”

22.02.2020, 14:35
Dezvăluiri-șoc din mariajul Biancăi Rus cu Antonio.  ”Nu m-a avertizat nimeni că face și drege. Oamenii au fost terorizați”
Dezvăluiri-șoc din mariajul Biancăi Rus cu Antonio. ”Nu m-a avertizat nimeni că face și drege. Oamenii au fost terorizați”

Bianca Rus a făcut dezvăluiri locante din mariajul pe care l-a avut cu Antonio. Aceasta a povestit cu lux de amănunte despre problemele cu care s-a confruntat.

”Povestea mea e foarte simplă: am fost căsătorită două săptămâni, după care un an a durat divorțul. Am fost în relația aceea un an, dar e bine că s-a terminat cu bine”, a afirmat Bianca Rus în culisele emisiunii ”Bravo ai stil”, de la Kanal D.

Bianca Rus a povestit, pentru wowbiz.ro, că Antonio, fostul ei partener de viață, a fost agresiv nu doar cu ea, ci și cu alte persoane.

”Tot timpul era sub influența alcoolului. Pe lângă episodul cu bătrânii, m-a agresat și pe mine, a spart tot în casă. Mi-a vorbit foarte urât. Eram în perioada de recuperare după operația la stomac, am fost agresată, am fost jignită. Lovită în burtă! Probabil nu ne cunoscusem suficient de bine ca să-mi dau seama că e o persoană agresivă. Ne amenința! Punea în practică amenințările. Noi ne-am cununat civil pe 26 mai, până atunci fusese așa și așa, ne-am mutat repede împreună, nu apucasem să-l cunosc, să văd că e agresiv, că e în stare să bată pe cineva. Nu m-a avertizat nimeni că face sau că drege. Am avut discuții, am spus că nu știu dacă e bine să ne căsătorim. M-am gândit mult dacă e bine să fac pasul, după ce el m-a agresat. A spart ușa la vecini pentru că îi ziseseră să dea muzica mai încet la 12 noaptea. Oamenii au fost terorizați. Am poze cu ușa spartă. Vecina mea e și acum în depresie după acel episod”, a spus Bianca Rus.


Bruneta a vorbit și despre cum fostul ei soț și-a însușit banii de la nuntă și i-a cheltuit după bunul lui plac.

”Și-a însușit banii de la nuntă, eu nu puteam să-l întreb nici măcar ce a făcut cu banii ăia. A fost în Dubai, și-a luat mașină, nu știu ce a făcut cu ei. A făcut cumpărături, mânca, stătea în lux”, a declarat vedeta.

Antonio ar fi cheltuit 30.000 de euro în vacanța din Dubai.

”În Emiratele Unite când am fost, el și-a cumpărat toate lucrurile posibile de la mari designeri, am stat într-un super hotel, a preferat să petreacă numai prin restaurante, cu șampanie scumpă și tot felul de alte licori”, a mai dezvăluit Bianca Rus.

citește și...