Bianca Rus, declarații fără perdea despre noul iubit! Cum încearcă fosta soacră să îi strice relația

04.02.2020, 18:51
Bianca Rus, declarații fără perdea despre noul iubit! Cum încearcă fosta soacră să îi strice relația
Bianca Rus, declarații fără perdea despre noul iubit! 

Bianca Rus a fost invitată marți seară, 4 februarie, în emisiunea lui Teo Trandafir, acolo unde a povestit despre noua relație, dar și despre faptul că fosta soacră nu îi dă pace.

‘Nu mi se pare normal ca fosta mea soacră să-ți scrie mesaje!’, a spus Bianca Rus, în direct la Kanal D.

Bianca Rus, declarații fără perdea despre noul iubit!

După ce a divorțat, artista s-a cuplat cu Ștefan Farrell, însă nu este totul roz între ei. Bărbatul a intervenit telefonic în emisiunea de la Kanal D și a mărturisit că mama fostului iubit al Biancăi l-a contactat.

‘N-are rost să facem tam-tam pe chestia asta. A vrut să mă avertizeze. E grijulie de felul ei, a vrut să mă avertizeze. I-am mulțumit, eu știu cum ești tu. M-am riscat dacă este cum a zis dânsa, că ai depus plângere împotriva fiului ei. Dar nu mă interesează. Eu sper și spun în fața națiunii că noi n-o să ajungem la scandaluri de genul ăsta’, a declarat Ștefan Farrell, pentru Teo Show.

Mai mult de atât, acesta crede că Bianca Rus încă mai are sentimente pentru fostul partener, Antonio.

‘Eu cred că între Bianca și Antonio există o dragoste mare și acum. Ei sunt făcuți unul pentru altul’, a mai declarat Ștefan.

În apărarea ei, bruneta a specificat că va apela și la Poliție dacă fosta soacră nu se potolește din a-l mai suna pe actualul ei iubit.

‘Eu am o relație foarte frumoasă cu Ștefan, vorbesc foarte mult cu el la telefon, mă simt foarte bine în compania lui și de aceea nu vreau să se bage nimeni. 

Am divorțat, sunt o femeie liberă. Nu mai am niciun sentiment pentru băiatul ăsta. Îmi pare foarte rău că l-am cunoscut și am intrat în familia asta’, a spus Bianca Rus.

 

View this post on Instagram

 

Teo Show. Ținuta Diana Sicoe. Incaltari @depurtatro

A post shared by Bianca Rus ?️ℹ️?️❤️®️ (@biancarusoficial) on

citește și...