Dezvăluiri din viața sentimentală a lui Kamara. ”Nu cred că sunt disponibil pentru a mai fi într-o relație convențională”

17.07.2021, 13:21
Dezvăluiri din viața sentimentală a lui Kamara. ”Nu cred că sunt disponibil pentru a mai fi într-o relație convențională”
Dezvăluiri din viața sentimentală a lui Kamara. ”Nu cred că sunt disponibil pentru a mai fi într-o relație convențională”

Cântărețul Kamara a fost căsătorit și estet tatăl unui băiețel.  Artistul a făcut mărturisiri despre viața sa sentimentală. Acesta a afirmat că nu se gândește la o nouă nuntă și că nu își dorește relații convenționale, pentru că vrea doar să se distreze. În plus, toată atenția lui Kamara este concentrată pe fiul său, Leon.

Kamara a oferit detalii din viața sa personală la postul de televiziune Antena Stras.

Artistul a afirmat că nu își dorește o relație serioasă, cel puțin deocamdată, iar de căsătorie nici nu se pune problema.

Dezvăluiri din viața sentimentală a lui Kamara. ”Nu am de gând să mă însor”

„Nu am de gând să mă însor. În momentul ăsta nu cred că sunt disponibil pentru a mai fi într-o relație convențională, nici de nuntă, nici de concubinaj… Pur și simplu mă distrez, mă bucur de viață”, a afirmat Kamara, notează spynews.ro.

Artistul a explicat că i-ar fi dificil să se implice într-o relație pentru că are un program pe care trebuie să și-l facă în funcție de săptămâna în care stă cu băiețelul său, dat fiind că împarte custodia acestuia cu fosta soție. „În săptămâna în care sunt cu Leon e aproape imposibil să mă intersectez cu o persoană care și-ar dori o relație cu mine, iar în cealaltă săptămână sunt mai liber și am timp să mă distrez. Și în săptămâna în care Leon e la Oana e puțin probabil să am un program fix. Poate interveni orice, în orice moment”, a mai spus Kamara.

Ce a făcut fosta soție a lui Kamara pentru a face rost de bani pentru tratamentele copilului lor

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente.  Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

„Sunt un om asumat în momentul de față, mă asigur că pot să duc toate aceste lucruri în spate. Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât. Pentru cineva care vrea să își păstreze integritatea, trebuie să glumești mult, trebuie să vorbesti mult, să zâmbești, să fii optimistă, opt ore pe zi să faci asta e greu. E cumva un rol, renunțam la persoana mea, știind că eram considerată ca un obiect sexual. Am renunțat după 3 ani, mă simțeam obligată. Kamara ne-a întreținut 5 ani, dar mi-am dat seama că îi era greu să ducă toate cheltuielile cu tratamentele pentru Leon”, a declarat Oana la postul de televiziune Antena Stars.

citește și...