Dezvăluirea zguduitoare a Lorei. ”A murit acasă, cu mine de mână”

06.09.2021, 13:07
Dezvăluirea zguduitoare a Lorei. ”A murit acasă, cu mine de mână”
Dezvăluirea zguduitoare a Lorei. ”A murit acasă, cu mine de mână”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a făcut mărturisiri dureroase la o emisiune de televiziune. Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a făcut declarații despre moartea mamei sale. ”A murit acasă, cu mine de mână” , a mărturisit binecunoscuta artistă la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV.

În urmă cu un an, Lora a trecut printr-o mare suferință, pierderea mamei sale. Mama artistei se lupta de ani de zile cu cancerul. În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iaşi și a făcut şedinţe de chimioterapie, potrivit okmagazine.ro. În 2014, aceasta a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În data de 26 ianuarie 2020, mama Lorei s-a stins din viaţă.

La emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Lora a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre dispariția mamei sale.  “E prima oară când spun asta… Mama a murit acasă, cu mine și cu fratele meu de mână”, a mărturisit Lora.

 

Dezvăluirea zguduitoare a Lorei. ”Mi-ar plăcea să simtă mai mult oamenii, să fie mai empatici”

Lora a vorbit și și despre postarea controversată pe care a făcut-o în urmă cu câteva săptămâni pe Instagram. În data de 13 august, Lora a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare cu ochii în lacrimi, însoțită de mesajul: “Nu știu cine are nevoie să vadă asta, dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok!”.

“Lumea judecă prea mult și gândește prea puțin. Asta e problema noastră, în ziua de azi. Mi-ar plăcea să simtă mai mult oamenii, să fie mai empatici, să înțeleagă că noi vrem să punem intenționat părțile frumoase din viața noastră. Facem intenționat asta pentru că ne dorim să aveți un feed pe rețelele de socializare din care să vă încărcați cu energie pozitivă. Asta nu înseamnă că suntem niște ființe superficiale, care râdem de când ne trezim până ne băgăm la somn… care nu avem probleme, care primim totul pe tavă și suntem cele mai arogante ființe din Univers pentru că noi suntem noi și voi sunteți muritori. Adică nu există chestia asta de care tot sunt acuzată în ultimul timp. Nu știu de ce!”, a declarat Lora despre postarea făcută în urmă cu câteva săptămâni.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

citește și...