Dezvăluirea șocantă a Biancăi Drăgușanu, la tv. A curtat-o sau nu Cristi Borcea?

29.07.2021, 16:19
Dezvăluirea șocantă a Biancăi Drăgușanu, la tv. A curtat-o sau nu Cristi Borcea?
Dezvăluirea șocantă a Biancăi Drăgușanu, la tv. A curtat-o sau nu Cristi Borcea?

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri șocante în direct, la tv! Diva a mărturisit, fără însă a da nume, ce bărbat din showbiz a curtat-o, însă ea nu i-a răspuns avansurilor. 

Invitată la emisiunea ‘Teo Show’, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să răspundă unor întrebări mai indiscrete.

‘Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?‘, a fost întrebarea lui Bursucu.

Dezvăluirea șocantă a Biancăi Drăgușanu

Fără să stea pe gânduri, blondina a oferit un răspuns de zile mari, chiar dacă nu i-a divulgat identitatea bărbatului.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu nega că Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri.

 „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă‘, mărturisea Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre planurile de nuntă cu Gabi Bădălău!

Bianca Drăgușanu este mai îndrăgostită ca niciodată de Gabi Bădălău. Blondina a mărturisit că a dat uitării toate episoadele nefericite din viața ei, iar acum este pregătită să-și construiască o familie.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este fericită alături de Gabi și nu exclude să-i mai facă un frățior fetiței sale, Sofia.

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii. Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

citește și...