Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi! De ce s-au certat cele două

29.07.2021, 13:35
Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi! De ce s-au certat cele două
Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi! De ce s-au certat cele două

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi. Blondina a decis să încheie orice legătură cu Vica, iar motivul ar fi chiar fostul partener al vedetei. 

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Vicăi Blochina, pe care o acuză că a trădat-o și că nu mai poate avea încredere în ea.

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi

În cadrul unei emisiuni tv, Bianca Drăgușanu a explicat motivele pentru care nu mai vorbește cu Vica. Se pare că fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost surprinsă în cercul de prieteni al celui de-al doilea fost soț al Biancăi Drăgușanu, lucru care a deranjat-o enorm pe Bianca Drăgușanu.

“Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când te anturezi cu dușmanii nu mai am ce vorbi cu tine. Este vorba de fostul meu soț .” a declarat Bianca Drăgușanu.

Vica Blochina s-a certat și cu Oana Roman

Vica Blochina este foc și pară pe Oana Roman, fosta ei prietenă. Vedeta a făcut declarații șocante la adresa celei care i-a fost amică vreme de mulți ani. Tot scandalul ar fi pornit de la fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei.

”Totul a început la ziua mea, atunci când, Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bataie la un invitat si a fost dat afara de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul. Dupa ce a plecat Marius cu toti banii cu toate hainele si cu firma, Oana mi-a dat mesaj ca ii pare rau, ca sufera si atunci “fata buna” iar s a activat si am dus-o de manuta peste tot, am ajutat-o si cu bani.

Ea de mine s-a folosit foarte mult. Cand vrei sa verifici un prieten, vezi cum e cand nu mai are nevoie de tine, cum se poarta cu tine cand nu mai are nevoie de ajutorul tau. Nu suntem certate, pur si simplu nu vorbesc cu ea . Am trecut o data cu vederea. Pentru mine nu mai exista nicio calea de impacare, niciodata, in viata asta. Am trecut o data cu vederea . Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciaza nimic si pe nimeni, de aia nu are prieteni, I se pare ca totul I se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Daca lumea o ajuta atunci cand se plange, pentru ca se plange toata ziua, are impresia ca i se cuvine si cand se vede cu sacii in caruta, dupa, ea este sefa. In pandemie i-am dat cardul meu pentru ca ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni langa ea pentru ca toata lumea i-a intors spatele, iar eu nu intelegeam de ce”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.ro.

citește și...