Dezamăgirea Oanei Roman. ”Anul ăsta greu a arătat că până la urmă doar interesele contează pentru unii”

28.09.2020, 11:52
Dezamăgirea Oanei Roman. ”Anul ăsta greu a arătat că până la urmă doar interesele contează pentru unii”

Oana  Roman a afirmat că anul acesta, din punctul ei de vedere, a scos la iveală faptul că pentru unele persoane doar interesul contează.

Într-un InstaStory, Oana Roman a vorbit despre prietenii, îndemnându-i pe fanii ei să-și prețuiască pe cei care le sunt cu adevărat aproape.

„Nu prea mai există prieteni! Există lume, cunoștințe, dar puțini prieteni! Dacă aveți măcar câțiva, să-i prețuiți și să sperați că și ei vă prețuiesc. Eu îmi iubesc prietenii și sper că și ei pe mine”, a spus Oana Roman, citată de spynews.ro.

„Sunt din ce în ce mai puțini, iar anul ăsta greu a arătat că până la urmă doar interesele contează pentru unii. Eu tot mai cred că prietenia este un dar imens! Chiar dacă uneori devine unilateral!”, a adăugat vedeta.

Oana Roman: ”Multă lume crede că am crescut în puf”

Oana Roman a afirmat, într-un vlog pe canalul său de YouTube,  că deși mulți cred că a fost răsfățată în copilărie, lucrurile nu au stat deloc așa. Ea susține că tatăl său a fost strict în ceea ce privește educația.

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa.

Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman este fiica pe care fostul premier al României, Petre Roman, o are din mariajul cu Mioara Roman. Oana Roman este căsătorită de mai mulți ani cu Marius Elisei, împreună cu car are o fetiță, Maria Isabela.

citește și...