Detaliul pe care nu îl știai despre Iulia Vântur. ”Am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie”

15.06.2022, 13:39
Detaliul pe care nu îl știai despre Iulia Vântur. ”Am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie”
Detaliul pe care nu îl știai despre Iulia Vântur. ”Am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie”

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre ea. Aceasta a vorbit despre plăcerile pe care le are încă de când era mică. ”Am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie. Asta este cea mai mare relaxare! ”, a mărturisit fosta prezentatoare de televiziune în cadrul unui interviu.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă. În plan profesional, de-a lungul anilor Iulia Vântur a moderat mai multe emisiuni TV când se afla în România.

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Iulia Vântur a dezvăluit care este una dintre plăcerile ei, pe care o are încă din copilăie. Vedetei îi place la nebunie să ronțăie pufuleți.

Detaliul pe care nu îl știai despre Iulia Vântur. ”Îmi place să mănânc pufuleți și să stau la mine, pe canapea”

”Mai sunt anumite momente în care mi-e dor să ies în parcul în care ies de obicei, să mănânc anumite chestii… am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie. Îmi place să mănânc pufuleți și să stau la mine, pe canapea. Asta este cea mai mare relaxare! Pufuleții ăia clasici, ăia care n-au niciun gust”, a mărturisit fosta prezentatoare de televiziune pentru sursa mai sus-menționată.

În ceea ce privește cariera sa, Iulia Vântur a declarat că își dorește foarte mult să susțină concerte și pentru publicul din România: „Recompensa cea mai mare pentru mine, ca impact emoțional, ar fi să cânt pentru publicul din România. Nu mi-am făcut niciun plan. Totul a fost, cumva, pe nepusă masă pentru mine. Probabil că, la un moment dat, mi-aș dori ca publicul din România să fie alături de mine”.

citește și...