Detaliul pe care multă lume nu-l știe despre Bogdan de la Ploiești. Cu cine a fost căsătorit manelistul

10.12.2022, 15:09
Detaliul pe care multă lume nu-l știe despre Bogdan de la Ploiești. Cu cine a fost căsătorit manelistul
Detaliul pe care multă lume nu-l știe despre Bogdan de la Ploiești. Cu cine a fost căsătorit manelistul

Bogdan de la Ploiești, pe numele său adevărat Bogdan Marian Aldea, este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, dar puțini știu amănunte secrete din viața lui personală. Artistul a fost căsătorit în urmă cu doar câțiva ani, mai precis în 2015. Din păcate, mariajul lui nu a rezistat și a divorțat la doar câteva zile. Pe fosta lui parteneră o chema Larisa. 

Fanii credeau că îl cunosc destul de bine Bogdan de la Ploiești, dar artistul are și unele subiecte pe care nu le-a abordat prea des. De când s-au agitat apele în legătură cu relația lui dansatoarea Cristina Pucean, au ieșit la iveală anumite aspecte mai puțin cunoscute despre solistul de manele.

În urmă cu mai bine de cinci ani, Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Manelistul a povestit ulterior cum a ajuns să se însoare, dar și să divorțeze la câteva zile.

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit în urmă cu șapte ani

El a declarat public că a făcut pariu cu niște prieteni de-ai lui și cum a pierdut, singura variantă a fost să-și respecte promisiunea. Așadar, el a fost nevoit să se însoare cu prietena sa cea mai bună, deși tânăra nu era iubita lui.

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase. Adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă.”, a spus acesta.

Totodată, Bogdan de la Ploiești a precizat că nunta a fost organizată în mare secret, iar părinții săi au aflat abia după ce artistul a divorțat. Căsnicia manelistului a durat doar câteva zile.

„Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând.(…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru că a fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.”, a mai mărturisit artistul.

S-a despărțit de Cristina Pucean

Deși păreau să aibă o relație sudată, spre bucuria fanilor, Cristina Pucean a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu manelistul Bogdan de la Ploiești. Mai mult de atât, ea a dezvăluit motivul care a dus la despărțire. Se pare că artistul ar fi înșelat-o cu o altă tânără.

Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean, pe pagina sa de Instagram.

citește și...