Cum arăta Cristina Pucean înainte de operațiile estetice. Imaginile uitate de toți! Abia dacă o recunoști pe celebra dansatoare / FOTO

06.12.2022, 22:56
Cum arăta Cristina Pucean înainte de operațiile estetice. Imaginile uitate de toți! Abia dacă o recunoști pe celebra dansatoare / FOTO
Cum arăta Cristina Pucean înainte de operațiile estetice. Imaginile uitate de toți! Abia dacă o recunoști pe celebra dansatoare

Cristina Pucean este una dintre cele mai căutate dansatoare din România, iar mulți bărbați o admiră pentru corpul său de invidiat. Deși are doar 26 de ani, blondina se poate lăuda cu o carieră impresionantă, însă puțini știu cum arăta în urmă cu mai mulți ani. Iată imaginile pe care le-ar vrea șterse de pe internet! 

Cristina Pucean s-a apucat de dans încă din adolescență, iar astăzi este una dintre dansatoarele preferate ale maneliștilor. Aceasta este des chemată la concerte sau la petrecerile unor cântăreți cunoscuți din România.

Dacă acum arată absolut senzațional, în trecut, fizicul nu o ajuta foarte mult pe dansatoare. De aceea, Cristina Pucean a apelat de mai multe ori la medicul estetician pentru a-și face unele retușuri. În urmă cu ceva timp, Cristina Pucean le-a dezvăluit fanilor că are două operații estetice.

Cristina Pucean, de nerecunoscut înainte de operațiile estetice

„Am două operații. Rinoplastie și implant mamar. Mi-am pus acid în buze o singură dată anul trecut, dar asta nu se poate numi operație”, mărturisea Cristina Pucean, în urmă cu doi ani.

Pe rețelele de socializare, Cristina Pucean nu ratează nicio ocazie să-și expună trupul seducător și sânii siliconați. În fiecare poză de pe Instagram, blondina a își etalează din plin formele apetisante, fie în ținute de scenă, fie în viața de zi cu zi. Înainte de a fi celebră, Cristina Pucean era o tânără obișnuită, care nu aducea deloc cu diva sexy care este astăzi.

S-a despărțit de Bogdan de Ploiești

Deși păreau să aibă o relație sudată, spre bucuria fanilor, Cristina Pucean a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu manelistul Bogdan de la Ploiești. Mai mult de atât, ea a dezvăluit motivul care a dus la despărțire. Se pare că artistul ar fi înșelat-o!

Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean, pe pagina sa de Instagram.

citește și...