Cine este mama Andrei Măruță. Cum arată soacra lui Cătălin Măruță

10.05.2020, 11:41
Cine este mama Andrei Măruță. Cum arată soacra lui Cătălin Măruță
Cine este mama Andrei Măruță. Cum arată soacra lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație specială cu părinții lor.

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță mărturisea, într-un interviu că are o relație extraordinară cu mama Andrei, soacra sa. Elena, mama Andrei, este o bunică ideală pentru David și Eva, cei doi copii ai cântăreței și ai lui Cătălin Măruță.


„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, explica Cătălin Măruță.

Andra este extrem de atașată de mama sa, despre care are numai cuvinte de laudă.


”Mama e numai una, iar mamă ca a mea doar una la un miliard! Pentru că mă asculți, mă sfătuiești, mă cerți și mă iubești de când m-am născut! Te iubesc, mama!”, sctia artista într-o postare pe o rețea de socializare.

Într-un interviu pentru revista Viva, Andra a dezvăluit ce cadouri îi făcea celei care i-a dat viață pe vremea când ea era doar o copilă.

”O felicitare, decupată de mine, cu flori lipite tot cu mâna mea, colorată și scrisă pentru mama. Îi reaminteam an de an că e cea mai bună mamă din lume. Încă mai cred asta, pentru mine e cea mai bună. Nu făceam cadouri scumpe, tata îi aducea flori, iar noi, copiii, aduceam felicitări. Era suficient să îi vedem lacrimi de fericire pe obraji. Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta”, explica vedeta.

citește și...