Detaliul necunoscut din trecutul lui Bursucu. ”Îmi pare rău că nu m-am ținut”

05.10.2020, 16:14
Detaliul necunoscut din trecutul lui Bursucu. ”Îmi pare rău că nu m-am ținut”
Detaliul necunoscut din trecutul lui Bursucu. ”Îmi pare rău că nu m-am ținut”

Prezentatorul de televiziune Bursucu are un talent ascuns. Acesta a mărturisit într-un interviu ce pasiune are încă de cân era mic.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, este mare pasionat de muzică. Colegul lui Teo Trandafir de la postul de televiziune Kanal D a dezvăluit că a studiat pianul în copilărie.  Bursucu a mărturisit că în perioada de pandemie a reluat lecțiile la pian.

„M-am apucat să cânt la pian. Nevoia a venit în pandemie, mi-am spus că este momentul. Mi-am cumpărat o pianină la începutul verii. Iau lecții de la un profesor. La început am urmărit niște lecții pe YouTube ca să îmi aduc aminte lucrurile de bază”, a declarat Burusu pentru tvmania.ro.

Bursucu a făcut cinci ani de pian în copilărie

Adrian Cristea, alias Bursucu, a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut din trecutul său. Acesta a făcut cinci ani de pian în copilărie și recunoaște că regretă că nu s-a concentrat pe studiu în acest sens.

„Am facut cinci ani de pian în copilărie, dar am uitat tot. Singurul loc unde am cântat mai expus a fost la Liceul Dinu Lipatti. Am avut un recital la pian în fața unei comisii în clasa a zecea, era proba eliminatorie. După aceea nu am mai pus, spre rușinea mea, mâna pe pian. Îmi pare rău că nu m-am ținut de acest instrument atât de frumos și expresiv. Am o stare de bine când cânt la pian, mă relaxează foarte tare. Îmi place să ascult artiști cântând la pian.

Eu acum învăț, îmi mai fuge un deget pe clapa nepotrivită. Repet o oră zilnic. Mi-ar plăcea să cânt de toate, rock, blues, dar mai am de învățat. Ce am făcut în liceu m-a ajutat foarte mult și îmi este ușor să cânt cu mâna dreaptă. Marea problemă este mâna stângă și cei care învață să cânte la instrumente știu despre ce vorbesc. Dar fac multe exerciții de motricitate pentru ambele mâini. Acum le cânt fetelor mele piesele pe care le știu”, a detaliat Bursucu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...