Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea! Ce martor neașteptat a fost chemat în instanță

30.07.2021, 10:59
Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea! Ce martor neașteptat a fost chemat în instanță
Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea! Ce martor neașteptat a fost chemat în instanță

Noi detalii despre procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea. Judecătorii ar urma să dea un verdict în viitorul apropiat, dar asta numai după ce vor analiza un martor important în acest dosar. 

Cu toate că artista a cerut ca dosarul să fie ținut secret, iată însă că au ieșit la iveală detalii incredibile. Conform Spynews, la rubrica pârâți în procesul celor doi apare și Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari. Instituției i s-a solicitat să depună la dosar toate documentele.

Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea

Funcționarii Direcției de Asistență Socială au calitatea de experți, așa că au fost desemnați să facă o anchetă acasă la actorul George Burcea, pentru a vedea în ce condiții stau fetițele atunci când vin în vizită.

Anul trecut, Andreea Bălan a cerut custodie exclusivă a celor două micuțe, după ce fostul soț a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

„Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări… Pe lângă asta, să știți că mi-am luat problema cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubirilor….

Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu știu dacă m-am îmbătat de 5 ori și atunci a fost de ziua mea, din banii mei și într-un loc sigur, nu în club, pe stradă sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societății, scursuri care au consumat și poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greșit si totodată mi-am si asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti”, a scris George Burcea pe Facebook.

De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze de George Burcea la notar

Solista și actorul s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an. Andreea Bălan a decis să lupte cu toate armele împotriva lui George și a ales să nu divorțeze la notar, ci în instanță.

Se pare că Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a fetițelor și face orice pentru ca acest lucru să se întâmple.

‘Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare.

Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă’, au declarat apropiații solistei pentru Impact.ro.

citește și...