Ce face Romanița Iovan la 7 ani de la moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan. Gest impresionant

13.01.2021, 16:31
Ce face Romanița Iovan la 7 ani de la moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan. Gest impresionant
Ce face Romanița Iovan la 7 ani de la moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan. Gest impresionant

Creatoarea de modă Romanița Iovan nu l-a uitat pe fostul său soț, pilotul Adrian Iovan. Aceasta se pregătește să facă parastas la șapte ani de la moartea lui.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014.  În data de 20 ianuarie se împlinesc șapte ani de la dispariția lui Adrian Iovan, iar Romanița Iovan se pregătește de parastas.

„Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil. În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa. Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă. Tradiția spune că trebuie să împărțim haine la pomana de șapte ani, unui bărbat. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi să dăm unei întregi familii, nu doar bărbatului, așa că vor primi haine și soția și copiii celui ales”, a declarat Romanița Iovan pentru playtech-impact.ro.

Romanița Iovan are o relație cu Iulian Gogan

De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea.

„Eu mă mir, cum se miră și el, și cum se miră o grămadă de oameni care nu au dat șanse acestei relații, unde personajul masculin e mult mai tânăr decât personajul feminin, adică eu (n.r. – diferență de vârstă de 11 ani). La noi chiar a funcționat. Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă, nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el. Oricum, nu vreau să mă căsătoresc, și nici el. Dar am mers pe încredere. Maturitatea mea i-a dat și lui ceva, odată cu trecerea timpului s-a maturizat și el. Știți cum e, bărbații sunt mai copii decât femeile. Eu poate am luat din energia lui”, spunea Romanița Iovan într-un interviu pentru revista Viva.

”I-am spus: „Dacă va veni momentul în care vei simți că îți va plăcea o femeie, zimi și ne despărțim cu zâmbetul pe buze. Și eu voi face la fel. Îți recunosc în față că voi face la fel. Deci nu vom trăi în compromis nici două zile“. Nu suntem legați de niciun act, nu ne leagă decât o relație frumoasă, iubirea și o prietenie bazată și pe respect. Este bărbatul cu care am stat cel mai mult, până acum. Probabil că vârsta maturității a contat”, completa ea.

citește și...