Detalii șocante la cinci luni de la moartea sopranei Maria Macsim Nicoară: sora artistei a rupt tăcerea! ‘Au încercat să mă mintă’

20.05.2021, 12:18
Detalii șocante la cinci luni de la moartea sopranei Maria Macsim Nicoară: sora artistei a rupt tăcerea! 'Au încercat să mă mintă'
Detalii șocante la cinci luni de la moartea sopranei Maria Macsim Nicoară: sora artistei a rupt tăcerea! 'Au încercat să mă mintă'

Soprana Maria Macsim Nicoară a pierdut lupta cu viața la doar 52 de ani, la finalul lunii decembrie 2020. Artista ajunsese în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași pe 9 mai 2020, după ce ar fi căzut pe scări în propria casă. 

Solista vocală la Opera Română din Iași era imobilizată la pat de luni bune, după ce ar fi căzut pe scările din locuința în care conviețuia împreună cu soţul ei, pianistul Codrin Nicoară, în comuna Aroneanu, judeţul Iaşi.

Familia era cea care o îngrijea pe aceasta, însă starea ei de sănătate era din ce în ce mai precară. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost răpusă de o embolie pulmonară, pe 24 decembrie 2020.

Elena vrea să se facă dreptate în cazul morții Mariei Macsim Nicoară

La cinci luni de la moartea ei, sora acesteia, Elena Hereș, este de părere că Maria Macsim Nicoară nu a căzut pur și simplu pe scări.

Elena Hereș îl acuză pe cumnatul său și mama lui că au avut o legătură cu moartea Mariei Macsim Nicoară. Sora sopranei a dezvăluit că decesul surorii sale nu a fost un accident casnic.

„Mi s-a spus că a căzut pe scări și că e internată. Mi-am dat seama că ei au încercat să mă mintă de la început. Au minimalizat starea în care au adus-o pe sora mea.

Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva’, a spus sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, la Acces Direct.

Soprana era înșelată de soț

De asemenea, sora Mariei Macsim Nicoară a dezvăluit că soprana se plângea de faptul că soțul ei, Codrin, o înșală și că îi vorbește urât.

‘De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul. Ea îmi povestea plângând la telefon că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație’, a mai spus Elena.

citește și...