Detalii șocante din mariajul lui Alin Oprea cu Larisa Uță! Cum a scăpat-o solistul pe fosta soție de închisoare

23.08.2020, 10:38
Detalii șocante din mariajul lui Alin Oprea cu Larisa Uță! Cum a scăpat-o solistul pe fosta soție de închisoare
Detalii șocante din mariajul lui Alin Oprea cu Larisa Uță! Cum a scăpat-o solistul pe fosta soție de închisoare

Alin Oprea și Larisa Uță au decis să se despartă după 22 de ani de mariaj! În urmă cu aproape două săptămâni, cei doi au mers la notar pentru a semna actele de divorț. Se pare că fostul membru al trupei Talisman ar avea o amantă de doi ani, lucru pe care l-a aflat și mama copiilor săi după ce s-a întors de la Londra.

După ce s-au separat, au ieșit la iveală detalii șocante. În urmă cu mai bine de patru ani, Alin și Larisa au trecut printr-o cumpănă. Soția artistului a accidentat două femei pe trecerea de pietoni, iar Alin Oprea a făcut eforturi uriașe pentru a o scăpa de la închisoare.

Larisa Uță nu a făcut închisoare

La vremea respectivă, Larisa Uță a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, după ce a lovit două femei pe trecerea de pietoni. Alin Oprea făcut tot posibilul ca una dintre femeile rănite să fie operate de urgență.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a obținut declarațiile uneia dintre victimele accidentului rutier.

‘În seara accidentului, Alin Oprea a fost cel care a depus eforturi supraomenești pentru salvarea vieții doamnei Mihaela. El a fost cel care a «convins» un renumit profesor-doctor să o opereze de urgență pe victimă și a fost cel care s-a ocupat financiar de toate aspectele. Tot el el a fost cel care a așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură, rezultatul operației: viața sau moartea’, a declarat victima.

Mai mult de atât, solistul a avut grijă de femeie și după operație. Fiind în vârstă, aceasta a decedat după accidentul teribil, însă înainte a iertat-o pe Larisa Uță.

Ce a povestit una dintre victime

‘Timp de un an și ceva, Alin a fost cel care venea aproape zilnic în vizită la doamna Nestor, avea grijă să nu-i lipsească nimic, procura tot ce era nevoie din punct de vedere medical dacă spitalul nu avea în dotare – medicamente, saltea specială, chiar și hrană uneori . Un om extraordinar, cu un suflet mare. Doamna Larisa nu a fost văzută niciodată să-și viziteze victima, cu o singură excepție, atunci când a rugat-o pe aceasta în lacrimi, s-o ierte, că are copii și să nu intre în pușcărie.

Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin, astfel încât pedeapsa pentru doamna Larisa a devenit una cu suspendare și nu cu executare. Fiind o persoană în vârstă, a decedat la ceva timp după accident. A iertat-o pe Larisa înainte să moară’, au mai declarat surse din apropierea cuplului pentru Cancan.ro.

citește și...