Detalii sfâșietoare despre Leo Iorga. ”A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”

29.10.2021, 15:08
Detalii sfâșietoare despre Leo Iorga. ”A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”
Detalii sfâșietoare despre Leo Iorga. ”A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”

Leo Iorga a încetat din viață în luna noiembre a anului 2019. Fiul regretatului artist a făcut dezvăluri sfâșietoare despre moartea acestuia. ”A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”, a spus Edy Iorga, fiul celebrului muzician. Familia lui Leo Iorga se pregătește acum de parastasul de doi ani al artistului.

Leo Iorga a fost un apreciat muzician, vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. Leo Iorga a încetat din viață în data de 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Pe 9 mai 2014, fostul component al trupei Compact a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze.

Familia lui Leo Iorga se pregătește acum de parastasul de doi ani al cântărețului. ”Vom face un parastas, în funcție de ce restricții vor fi, cred că vom da niște bani la o mănăstire pentru a pregăti o masă caldă pentru copiii sărmani”, a declarat Edy Iorga, fiul regretatului muzician, pentru playtech.ro.

Detalii sfâșietoare despre Leo Iorga. ”Ca o coincidență stranie, tata n-a plecat, n-a murit, până când nu a fost sigur că locul de veci este terminat”

Edy Iorga a dezvăluit că tatăl său a încetat din viață la două ore după ce a aflat că era gata cavoul de la Cimitirul Bellu.

”El și-a ales groapa, a vrut să vină cu mama la masa negocierilor, se întâmpla asta în anul morții lui. Numai că nu i-a plăcut groapa de pe Aleea Artiștilor, a spus că acolo este prea mare înghesuială, că sunt morminte chiar și pe alee, așa că a ales o groapă de pe Aleea Scriitorilor, lângă mormintele lui Mihai Eminescu, I.L. Caragiale și Mihail Sadoveanu. A cumpărat acolo o parcelă, apoi s-a tot interesat de lucrări. Ca o coincidență stranie, tata n-a plecat, n-a murit, până când nu a fost sigur că locul de veci este terminat. A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”, a spus fiul lui Leo Iorga.

citește și...