Detalii neștiute din viața lui Costi Diță, Giani din ”Las Fierbinți”. ”După Revoluție descărcam TIR-uri”

04.02.2021, 14:34
Detalii neștiute din viața lui Costi Diță, Giani din ”Las Fierbinți”. ”După Revoluție descărcam TIR-uri”
Detalii neștiute din viața lui Costi Diță, Giani din ”Las Fierbinți”. ”După Revoluție descărcam TIR-uri”

Actorul Costi Diță, pe care telespectatorii îl știu grație personajului Giani din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, a făcut dezvăluiri din viața sa imediat după  Revoluția din 1989.

Actorul Costi Diţă, în vârstă de 40 de ani, care îl interpretează pe Giani încă din anul 2009, de la primul sezon al serialului ”las Fierbinți”, a dezvăluit cum și-a câștigat banii înainte de a cunoaște celebritatea. Acesta a mărturisit că a lucrat pentru o firmă de pâine și descărca TIR-uri.

”După Revoluţie am lucrat pentru o firmă turcească de pâine şi descărcam TIR-uri. Câştigam destul de puţin, dar eram puşti şi era foarte mult pentru noi”, a explicat actorul pentru click.ro.

Costi Diță, despre personajul Giani pe care îl joacă în ”Las Fierbinți”

Costi Diță a vorbit și despre rolul Giani, pe care îl interpretează în serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro TV. Acesta a afirmat că nu i-ar fi plăcut să interpreteze niciun alt personaj.

”Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie. Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, a explicat Costi Diță.

Întrebat care este motivul pentru care serialul în care joacă se bucură de succes, Costi Diță a afirmat: ”Un răspuns simplu ar fi: e un show în care oamenii se regăsesc, cred că are teme care îi ating, le recunosc. Sunt multe lucruri care se îmbină foarte bine aici: actorii, echipa din spatele proiectului. De la actori, scenarist, regizor, echipă de producţie, echipă de filmare, tot. Sunt înconjurat de oameni talentaţi. Cumva s-au îmbinat bine nişte lucruri. Şi vedeţi rezultatul”.

 

citește și...