Detalii incredibile din trecutul iubitei lui Reghecampf. Corina Caciuc s-a iubit cu Codin Maticiuc? „Toată lumea o ştie!”

12.07.2022, 19:26
Detalii incredibile din trecutul iubitei lui Reghecampf. Corina Caciuc s-a iubit cu Codin Maticiuc? „Toată lumea o ştie!”
Detalii incredibile din trecutul iubitei lui Reghecampf. Corina Caciuc s-a iubit cu Codin Maticiuc? „Toată lumea o ştie!”

Anamaria Prodan continuă să scoată la iveală detalii uluitoare din trecutul actualei iubite a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Impresara este foc și pară pe fostul antrenor de la Universitatea Craiova, după ce a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără. 

Iubita lui Reghecampf s-a iubit și cu Codin Maticiuc?

Anamaria Prodan tună și fulgeră după despărțirea cu scandal de Reghe! Agentul FIFA a precizat că fostul ei soț și-a stricat imaginea, după ce s-a cuplat cu Corina Caciuc. Într-un interviu acordat lui Luis Lazarus, Prodanca a afirmat că noua parteneră a lui Reghe, Corina Caciuc, ar fi avut legături amoroase cu mai mulţi bărbaţi din zona mondenă, printre care şi Codin Maticiuc.

„După o viață de muncă să ajungi așa… După o viață de muncă și de respect fabulos, să ajungi să te râdă toată lumea și toată lumea să îți spună ‘Bă, vezi că o cunosc și eu pe fata asta (n.r. Corina Caciuc). Vezi că o cunosc și prietenii mei’. Codin Maticiuc, toată lumea o știe, absolut toată lumea.

Cum să te înjosești așa? Că doar tu l-ai văzut și pe Kamara ce sfaturi îi dădea domnișoarei. Să se trateze de boli, să se ducă acasă, să aibă și ea mai multe caiete la diferite materii, să se ducă la școală, să nu mai bea, să nu mai fumeze, să își vadă familia. Despre ce vorbim noi?

Asta cred că este pedeapsa lui Laurențiu Reghecampf pentru ce i-a făcut familiei lui. Și primei familii, și celei de-a doua. Cred că Dumnezeu i-a dat exact cât să nu poată duce. Exact cât să se scufunde din ce în ce mai tare.

Și toate lucrurile pe care eu și copiii mei am hotărât să le spunem au fost pedeapsa noastră pentru el. Pentru faptul că și-a distrus cel mai frumos lucru pe care îl avea în viața lui, Laurențiu Reghecampf Junior.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îi declară război lui Laurențiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  este departe de a se încheia. Impresara susține că antrenorul are de plătit suma de 100.000 de euro, bani pe care îi datorează fiului său cel mijlociu, însă acesta refuză să o facă.

„Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan.

Mai mult, vedeta susține că fostul ei partener nu vrea să își vadă copilul, deși în instanță se stabilise un program de vizită.

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, susține Anamaria Prodan.

citește și...