Detalii incendiare despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău! Cum au încercat să se ascundă de ochii curioșilor

12.01.2021, 13:48
Detalii incendiare despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău! Cum au încercat să se ascundă de ochii curioșilor
Detalii incendiare despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău! Cum au încercat să se ascundă de ochii curioșilor

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să fie cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc! Deși au negat că formează un cuplu, cei doi se relaxează acum într-o vacanță de vis în Maldive. 

După ce s-au distrat de minune în Dubai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să plece într-o escapadă amoroasă pe tărâm exotic.

Se pare că blondina i-a picat cu tronc soțului Claudiei Pătrășcanu, din moment ce bărbatul o impresionează cu fel și fel de surprize.

De cât timp s-au cuplat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a lăsat la vedere mici detalii legate de relația ei cu Gabi Bădălău. Conform Cancan.ro, relația celor doi a început în preajma Crăciunului. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi petrecut împreună la hotelul ”Împăratul Romanilor” din Poiana Brașov.

Atunci, afaceristul se camufla pentru a se putea afișa cu sexoasa vedetă. Cancan a intrat în posesia unor imagini de milioane cu cei doi amorezi în timp ce se giugiuleau de mama focului.

Cu toate acestea, soțul Claudiei Pătrășcanu afirma, înainte de plecarea în Maldive, că este doar bun prieten cu Bianca Drăgușanu.

„Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită, dar deocamdată nu e nimic între noi. Sunt un bărbat liber și asumat”, spunea Gabi Bădălău în urmă cu câteva zile, scrie Spynews.ro.

De altfel, și Bianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa milionarului: ‘Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Nu e nimic mai mult între noi. Sunt o femeie singură și asumată’. 

Gabi Bădălău, în scandal cu mama copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț. Ambii duc o luptă aprigă în instanță pentru custodia celor doi micuți ai lor, Nicholas și Gabriel.

Artista a mărturisit că fostul soț a fost violent cu ea și a trecut prin momente cumplite cât timp a locuit în casa lui.

Cei doi s-au despărțit de mai bine de un an, dar continuă să își arunce săgeți otrăvitoare. Fosta componentă a trupei Sexxy a declarat recent că tatăl copiilor ei ar consuma droguri. Mai mult de atât, aceasta se teme pentru micuții săi atunci când sunt în preajma lui Gabi Bădălău.

citește și...