Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a ‘spart’ casa unui bărbat însurat

20.07.2021, 12:31
Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a 'spart' casa unui bărbat însurat
Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a 'spart' casa unui bărbat însurat

Au trecut 11 ani de când Mădălin Ionescu a ales să divorțeze de prima soție și mama primilor lui copii, Mihaela Coșerariu. Cei doi au fost căsătoriți 14 ani. După despărțire, femeia s-a schimbat radical.

A trecut printr-o serie de transformări fizice, iar de aproape un an, Mihaela Coșerariu se iubea cu un bărbat mai tânăr decât ea, Cătălin Șerbănescu. Cei doi se afișau îndrăgostiți pe rețelele de socializare.

Mihaela Coșerariu a despărțit o familie?

Din păcate, relația lor nu a rezistat. După separare, au ieșit la iveală detalii incendiare despre cum a început povestea lor de iubire.

Cancan.ro a scos la iveală faptul că fostul partener al Mihaelei era însurat atunci când a cunoscut-o pe aceasta. Pe rețelele de socializare, bărbatul avea mai multe imagini cu fosta soție, o femeie pe nume „Ginuța”.

Apropiații lui Cătălin Șerbănescu au mărturisit că bărbatul a plecat de acasă și și-a părăsit soția pentru Mihaela.

„Ginuța este prietena noastră și nu ni s-a părut OK ce i-a făcut Cătălin. El s-a îndrăgostit de Mihaela, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, și a plecat de acasă. Ba mai mult, apoi a dat și divorț de Georgiana, pe care noi o alintam Ginuța.

A suferit foarte tare, dar fiind puternică, a trecut peste toată această tevatură și nebunie. Până la urmă, adevărul este că deși se înțelegeau foarte bine, Cătălin și Gina ajunseseră ca doi frați, așa că poate că până la urmă nu ar fi de blamat Mihaela că i-a despărțit. Decât o relație de fațadă, mai bine o despărțire”, au dezvăluit apropiații soților Ene, foștii socrii ai lui Cătălin Șerbănescu, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Ce spunea Cristina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Vedeta a vorbit despre relația femeii cu cei doi copii pe care îi are cu prezentatorul TV.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe “Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des “Pepe”. Pe Ştefania o alintă “Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a povestit soția lui Mădălin.

citește și...