Detalii din viața sentimentală a cântăreței AMI. ”Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta”

28.11.2022, 16:17
Detalii din viața sentimentală a cântăreței AMI. ”Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta”
Detalii din viața sentimentală a cântăreței AMI

Cântăreața Ami, pe numele său real Andreea Moldovan Ioana, a dat detalii din viața sa sentmentală. Artista, în vârstă de 33 de ani, a devăluit că nu este implicată în nicio relație amoroasă în prezent. ”Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta și simt nevoia să mă focusez pe alte lucruri până când o să vreau ca cineva să intre în viața mea”, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu.

Ami a vorbit deschis despre viața sa sentimentală în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Artista a dezvăluit că este singură în prezent. De asemenea, Ami a făcut declarații și despre fosta sa relație de cuplu.

Detalii din viața sentimentală a cântăreței AMI. ”Sunt într-o perioadă a vieții mele în care nu-mi doresc o relație”

”Acum, nu. Sunt într-o perioadă a vieții mele în care nu-mi doresc o relație. Mi-am dorit timp cu mine și pentru mine, să fiu liberă. Atunci când consider că nu pot da totul într-o relație, nu mă implic. Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta și simt nevoia să mă focusez pe alte lucruri până când o să vreau ca cineva să intre în viața mea”, a declarat Ami pentru sursa mai sus-menționată.

 


Despre fosta sa relație de cuplu, de cinci ani, artista a spus: ”A fost nevoie de ceva timp până m-am vindecat. Până când fostul meu iubit nu și-a găsit o altă jumătate, nici eu n-am reușit să mă desprind total și să mă atașez din nou. A fost o separare de comun acord și am acceptat că ne era mai bine unul fără celălalt în acel moment. (…) Muzica a fost terapia mea. Acolo mi-am găsit liniștea și focusat toată atenția după acel episod și m-a ajutat enorm. Mai ales că eram la început de carieră. Iubesc ceea ce fac, și asta mi-a ocupat tot timpul. Așa am reușit să depășesc orice moment dificil”.

 

citește și...