Detalii din viața sentimentală a Anei Porgras. ”Am trecut printr-o relație toxică”

23.10.2021, 12:58
Detalii din viața sentimentală a Anei Porgras. ”Am trecut printr-o relație toxică”
Detalii din viața sentimentală a Anei Porgras. ”Am trecut printr-o relație toxică”

Fostagimnastă de performanță Ana Porgras și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu. Acestra a făcut declarații despre viața sa sentimentală. Fosta campiooană la giumnastică a afirmat că a fost multă vreme implicată într-o relație toxică. ”A fost toxică, îmi pare rău că a durat mai mult decât trebuia”, a spus ea.

Ana Porgras are acum 27 de ani. A fost una dintre sportivele care au scris istorie în gimnastica artistică din România, cucerind medalii valoroase la competițiile internaționale. Ana Porgras s-a retras din activitate înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing din anul 2012, iar  ulterior s-a reprofilat, lucrând ca manichiuristă.  Ana Porgras a participat la concursul ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Ana Porgras a făcut confesiuni în cadrul unui interviu în care a vorbit despre viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că a fost implicată într-o relație toxică.

Detalii din viața sentimentală a Anei Porgras. ”Eram ciudată, nu mai eram eu, nu mă mai simțeam eu”

“Am trecut printr-o relație toxică, din păcate a durat și foarte mult. Era Săgetător. A fost toxică, îmi pare rău că a durat mai mult decât trebuia. Nu mai eram fericită de o bună perioadă de timp, realizam asta, dar nu reușeam să mă desprind de acolo. Mă bucur că am trecut peste. Eram ciudată, nu mai eram eu, nu mă mai simțeam eu. Eu pot spune că nu mă mai simțeam eu, nu mai eram fericită, tot ce se întâmpla în jurul meu era o nefericire, nimic nu mă mai făcea fericită, putea să îmi facă toate poftele. Asta pentru că trăiești niște momente din trecut, deși nu aș vrea să vorbesc mai mult despre asta”, a mărturisit Ana Porgras pentru wowbiz.ro.

“Am plecat de unde eram, m-am detașat, am blocat telefonul. E greu să ieși dintr-o relație toxică, pentru că e obișnuința care te ține acolo, lucrurile pe care le faci și de care nu poți să te desprinzi. Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat și am spus că oricât de greu mi-ar fi, o să reușesc să fac treaba asta. Și am reușit. Pentru mine rețeta a fost să nu mai am niciun contact. La început nu aveam puterea să îi spun “Nu”, dar „ochii care nu se văd se uită”. De asta am hotărât să plec din situația în care eram și să sper că la un moment dat nu o să mai simt nevoia să răspund la telefon, chiar dacă mă căuta”, a mai spus fosta campioană la gimnastuică artistică.

citește și...