Detalii din viața lui Starlin de la ”Survivor România”. ”Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani”

24.04.2021, 16:00
Detalii din viața lui Starlin de la ”Survivor România”. ”Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani”
Detalii din viața lui Starlin de la ”Survivor România”. ”Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani”

Starlin a dat detalii din trecuttul său. Acesta a vorbit despre copilăria sa.

Starlin este unul dintre membri echipei Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, care este filmat în Republica Dominicană și este transmis la TV de postul Kanal D.

Acesta s-a născut în Republica Dominicană și a ajuns ulterior în România.  Despre copilăria sa a dat detalii Starlin în cadrul unui interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

Detalii din viața lui Starlin de la ”Survivor România”. ”Sunt noroc os pentru că am două familii”

Starlin a vorbit despre familia sa care trăiește în Republica Dominicană și a dezvăluit că părinții săi au fovorțat când el avea trei ani. ”Sunt norocos, pentru că am două familii. Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani. Tatăl meu încă locuiește acolo, mai am doi frați și o soră din partea lui. Mama mea vitregă este la fel ca mama mea naturală. Mama este în America, s-a recăsătorit; tatăl meu vitreg este un om deosebit. Îmi iubesc părinții vitregi la fel de mult, au avut un rol important în dezvoltarea mea”, a declarat concurentul de la ”Survivor România”.

”Am avut o copilărie frumoasă, am primit o educație bună, am învățat să muncesc. Am studiat Psihologie și Resurse Umane, mama este psiholog, este profesoară la o școală de surdomuți. Inițial m-am îndreptat spre Drept, dar m-am întors la pasiunea pentru Psihologie, pentru că mi-a plăcut mereu să vorbesc cu oamenii”, a adăugat Starlin.

Întrebat care a fost cel mai greu lucru pentru el în România, Starlin a explicat: ”Începutul. Eu provin dintr-o familie de nivel mediu, oameni muncitori, și nu mi-a lipsit nimic, niciodată. Când am ajuns aici, nu aveam nicio posibilitate, nu știam limba, regulile. Dar mi-am dorit foarte mult să muncesc și, după trei luni, am început să lucrez în domeniul sportului, ca antrenor de zumba, deja știam română la nivel începător și aveam și un translator”.

 

citește și...