Detalii din viața de familie a lui Marius Moga. ”Când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat”

20.07.2021, 15:47
Detalii din viața de familie a lui Marius Moga. ”Când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat”
Detalii din viața de familie a lui Marius Moga. ”Când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat”

Binecunoscutul artist Marius Moga, în vârstă de 39 de ani, a dat detalii din viața sa de familie. Muzicianul este căsătorit cu Bianca Lăpuște, împreună cu care are o fetiță adorabilă, Maria. ”Când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat” , a declarat marius Moga în cadrul unui interviu pentru o emisiune online.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alătri de artiști celebri. A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar acum este jurat la ”SuperStar România”, show care va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Marius Moga a fost invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, unde a vorbit despre viața sa de familie.

Detalii din viața de familie a lui Marius Moga. ”Eu îmi doream să am băiat”

Marius Moga a explicat cum s-a schimbat viața sa în momentul în care a venit pe lume fiica sa și a Biancăi Lăpuște, Maria. Acesta a afirmat că inițial își dorea să fie tată de băiat.

„Eu îmi doream să am băiat, nu știu de ce, poate că erau eu și cu frate-miu, că ducem mai departe numele, dar când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat. Mi-am dat seama că e bine să fii și vulnerabil. Noi, băieții, suntem învățați de mici că nu trebuie să plângem, că noi suntem duri (…). Când ai o fată, ea îți arată că nu poți să o educi așa cum mă lua tata pe mine, de exemplu. Nu am avut niciun model despre cum să vorbesc cu ea și atunci a trebuit să resetez tot”, a declarat Marius Moga, potrivit revistei Unica.

citește și...