Detalii despre tratamentul Danielei Crudu, după ce a fost externată. ”Alifii pentru picioare pentru că a fost desculță”

10.02.2020, 12:01
Detalii despre tratamentul Danielei Crudu, după ce a fost externată. ”Alifii pentru picioare pentru că a fost desculță”
Detalii despre tratamentul Danielei Crudu, după ce a fost externată. ”Alifii pentru picioare, că a fost desculță”

Daniela Crudu a fost externată după ce, în weekend, a ajuns de urgență la spital. Bruneta a fost bătută de iubitul ei croat.

După ce a fost victima violenței iubitului ei croat, Daniela Crudu a fost externată și se află în casa tatălui ei, Nelu Crudu.

Aceasta a oferit detalii despre starea Danielei Crudu și despre tratamentul pe care îl urmează aceasta.

“Nu îi este teamă, mai ales că are acel ordin de restricţie. Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. O să vină şi sora mai târziu. Sunt mulţumit”, a spus Nelu Crudu într-un interviu pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

“Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă…

Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a mai spus tatăl Danielei Crudu.

citește și...