Prima imagine cu Daniela Crudu la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit! Care este starea ei de sănătate

09.02.2020, 17:24
Prima imagine cu Daniela Crudu la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit! Care este starea ei de sănătate

Informații de ultimă oră despre bătaia primită de Daniela Crudu de la iubitul său! Bruneta a ajuns la spital, duminică dimineață, după ce a avut o altercație cu partenerul de viață. În urma scandalului, fosta asistentă a fost rănită.

Prima imagine cu Daniela Crudu la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit

Speriată, aceasta a sunat la 112 si și a cerut ajutor. La spital, însă, a refuzat să depună plângere împotriva bărbatului agresiv. La scurt timp după ce Daniela Crudu a ajuns pe mâna medicilor, iubitul acesteia a mers la spital, dar nu a reușit să stea de vorbă cu ea.

Iubitul Danielei Crudu a fost surprins în timp ce se întorcea la locuința vedetei, pentru a-și strânge lucrurile personale. Mai mult de atât, pe numele lui a fost emis un ordin de restricție și a fost escortat de polițiști.

Pentru Daniela Crudu va urma o perioadă destul de grea, după ce a ajuns la spital plină de sânge. Doctorii i-au acordat îngrijiri și au bandajat-o la mâini și picioare. În plus, Cruduța are traumatisme în zona nasului și va fi operată. Vezi AICI prima imagine cu Daniela Crudu la spital. 

Sora Danielei Crudu, Ana, este șocată de ce i s-a întâmplat surorii sale și a făcut primele declarații. Tânăra a explicat că bătaia a avut loc în mașină, iar Daniela Crudu a fost nevoită să iasă din vehicul și să alerge desculță prin zăpadă. Cei doi se întorceau de la club.

‘În club nu a fost agresiv. Doar că nu o lăsa să vorbească cu fanii ei. Probabil a fost gelos. Asta e ce cred eu. Daniela nu putea să-mi zică pentru că dădea declaraţii. Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei’, a declarat Ana Crudu, pentru Spynews.ro.

citește și...