Detalii despre starea de sănătate a fiului lui Florin Salam! Băiatul se confruntă cu aceeași boală care a ucis-o pe mama lui

18.12.2020, 14:03
Detalii despre starea de sănătate a fiului lui Florin Salam! Băiatul se confruntă cu aceeași boală care a ucis-o pe mama lui
Detalii despre starea de sănătate a fiului lui Florin Salam! Băiatul se confruntă cu aceeași boală care a ucis-o pe mama lui

Fiul cel mare al lui Florin Salam, Dany, a moștenit boala hepatică de la Fănica, mama lui care a decedat din cauza afecțiunilor grave provocate de această boală. 

În ultimii ani, băiatul a fost nevoit să facă sacrificii mari pentru a nu avea același destin ca și cea care i-a dat viață. Sora lui, Betty Salam, a oferit detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Mama lui Dany și a lui Betty Salam, Ștefania Stoian, a decedat în 2009, la vârsta de 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală hepatică. Din nefericire, medicii nu au mai putut să o salveze.

Fiul cel mare al lui Salam a moștenit-o pe mama lui

La câteva luni de la moartea femeii, adolescentul de 17 ani a aflat că a moștenit-o pe mama lui. Dany a primit diagnosticul de hepatita C, o afectiune care se transformă în ciroză, dacă nu este netratată.

Pentru a-și salva băiatul, Florin Salam a cheltuit enorm pe tratamentele băiatului său. Ani la rând, Danny a luat medicamente puternice, pentru ca boala să nu scape de sub control.

Așadar, potrivit tratamentului avansat și a controalelor amănunțite, Danny a scăpat, într-un final, de boala care îi putea fi fatală la un moment dat.

‘Fratele meu este foarte sănătos, iar acum apelăm la cele mai bune analize atunci când vine vorba de sănătatea noastră. Este foarte sănătos, arată foarte bine. Nu stă tata cu teamă pentru că nu avem niciun fel de problemă. A făcut analizele, a urmat tratamentul, iar acum nu mai are nicio problemă. Nu se moștenește pentru că cel mic este foarte sănătos. Au făcut analize și nu au nimic’, a declarat Betty Salam, pentru Antena Stars.

Florin Salam a luptat să-și salveze fiul

‘De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic’, au mărturisit apropiații familiei lui Florin Salam, pentru Impact.ro. 

citește și...