Ce se întâmplă acum la mormântul primei soții a lui Florin Salam! Manelistul nu a mai trecut de ani buni pe acolo

13.12.2020, 13:11
Ce se întâmplă acum la mormântul primei soții a lui Florin Salam! Manelistul nu a mai trecut de ani buni pe acolo
Ce se întâmplă acum la mormântul primei soții a lui Florin Salam! Manelistul nu a mai trecut de ani buni pe acolo

Florin Salam și-a pierdut prima soție, pe Fănica, în urmă cu mai bine de 11 ani. Femeia s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. 

Ștefania Stoian, alintată Fănica, a încetat din viață pe 10 aprilie 2009. Avea doar 27 de ani. Manelistul a rămas cu doi copii.

Anii au trecut, iar Florin Salam a început să vină tot mai rar la mormântul primei soții. Dacă odinioară mormântul era plin de flori și lumânări aprinse, acum locul este aproape pustiu și gol.

Florin Salam nu a mai trecut pe la mormântul Fănicăi

Fratele Fănicăi, Florin Albu, îl acuză pe Florin Salam că nu a mai trecut de ani buni pe la mormântul mamei copiilor săi, deși locuiește la câteva sute de metri de cimitir. De asemenea, tatăl și fratele lui Salam sunt înmormântați la câțiva metri de Fănica.

Florin Albu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu mormântul Fănicăi de la cimitirul Berceni 2. Din fotografie reiese că lângă piatra funerară a Fănicăi mai este o cruce. Este vorba despre bunica Fănică, iar familia a decis să o înmormânteze lângă nepoata ei.

Florin Salam s-au căsătorit în anul 2007, după 12 ani de relație, timp în care se născuseră doi copii: Bety și Dani. Fănica Salam a murit în aprilie 2009, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ce acuzații îi aduce fratele Fănicăi lui Florin Salam

La înmormântarea femeii, Florin Salam a avut un șoc și spunea că niciodată nu va înceta să o iubească pe cea care i-a dăruit primii copii.

Florin Albu a mărturisit că Salam a trecut destul de repede peste moartea femeii, iar de ani buni nu a mai trecut pe la mormântul ei.

‘Sunt foarte multe lucruri legate de moartea surorii mele Fănica, pe care lumea nu le știe. Sunt 12 ani de când ea a decedat și am ținut ascunse foarte multe lucruri. Până acum nu a făcut nimeni nimic pentru că s-a dorit să-i protejăm pe copiii surorii mele. Ne-am dorit să fim lângă ei. Acum, ei sunt mari, sunt însurați și dorim ca toată lumea să afle adevărul despre moartea ei. Cum a murit, de ce a murit!

Pomenile s-au făcut la început, când a fost proaspătă situația. La un moment dat, după ceva timp, a început să fie oribil din partea lui Florin. Multă lume nu știe ce fel de om este Florin. Eu am venit la dumneavoastră ca să fac dreptate surorii mele. Ea nu are odihnă până eu nu o să spun adevărul cu tot ce s-a întâmplat. S-a ascuns până acum. Când au trăit împreună cred că era marea lui dragoste, dar acum nu prea cred. De aproximativ 6-7 ani, nu a mers să aprindă o lumânare la cimitir’, a spus fratele fostei soții a lui Florin Salam, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

citește și...