Destăinuirile lui Cătălin Cazacu. ”Eu m-am „oprit” la 21 de ani, încă îmi cumpăr adidaşi coloraţi”

22.07.2021, 12:00
Destăinuirile lui Cătălin Cazacu. ”Eu m-am „oprit” la 21 de ani, încă îmi cumpăr adidaşi coloraţi”
Destăinuirile lui Cătălin Cazacu. ” Eu m-am „oprit” la 21 de ani, încă îmi cumpăr adidaşi coloraţi”

Sportivul Cătălin Cazacu, în vârstă de 37 de ani, a vorbit despre viața sa. Motociclistul a mărturisit că se simte ca la 21 de ani. ”Eu m-am „oprit” la 21 de ani, încă îmi cumpăr adidaşi coloraţi”, a spus Cătălin Cazacu într-un interviu. De asemenea, acesta a mai declarat că îi place la nebunie să-și testeze limitele.

Cătălin Cazacu a nu vrea să îmbătrânească preea curând. Acesta a afirmat, într-un interviu pentru click.ro, că se simte ca la 21 de ani.

”Nu vreau să îmbătrânesc, nimeni nu vrea să îmbătrânească, nimeni nu vrea să moară, nici măcar aceia care ştiu că vor ajunge în Rai. Eu m-am „oprit” la 21 de ani, încă îmi cumpăr adidaşi coloraţi şi pare că nu voi îmbătrâni prea curând. Îl mai am şi model pe Giani Kiriţă care este un bătrân care nu vrea să îmbătrânească”, a declarat acesta.

Destăinuirile lui Cătălin Cazacu. ”Eu nu mă plictisesc niciodată cu mine însumi”

Cătălin  Cazacu a mai dezvăluit că îi place la nebunie să-și testeze limitele.

”Eu nu mă plictisesc niciodată cu mine însumi, mă joc mult cu mine şi astfel am tot aflat lucruri despre mine. Îmi place să văd până unde îmi sunt limitele. Unul dintre lucrurile pe care le spun despre mine este că îmi este frică pentru că nu-mi este frică”, a mai spus acesta.

 

Cătălin Cazacu are un băiat cu Nicoleta Delinescu

Cătălin Cazacu are mare lipici la doamne și domnișoare, însă nu a fost niciodată căsătorit. Solista Nicoleta Nyko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de patru ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Artista mărturisea într-un interviu că relația sa cu Cătălin Cazacu s-a deteriorat înainte de venirea pe lume a fiului lor.

“În ultimul an ne-am tot despărțit și ne-am împăcat, lucrurile s-au stricat înainte să vină copilul. Când am rămas gravidă, m-a interesat mai mult burtica decât bărbatul de lângă mine. S-au stricat lucrurile ușor, ușor. Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam. El e un băiat rebel, dornic să cunoască toate păpușile și eu m-am retras din relația asta”, spunea cântăreața.

”Am rămas în relații bune cu Cătălin, doar avem un copil. Marea calitate a lui este că e un bărbat romantic”, adăuga ea.

citește și...