Despre ce vedetă a avut Iulia Albu numai cuvinte de laudă. ”Cred că este singura persoana căreia i-am cerut voie să vorbim despre aceste imagini”

11.11.2020, 16:21
Despre ce vedetă a avut Iulia Albu numai cuvinte de laudă. ”Cred că este singura persoana căreia i-am cerut voie să vorbim despre aceste imagini”
Despre ce vedetă a avut Iulia Albu numai cuvinte de laudă. ”Cred că este singura persoana căreia i-am cerut voie să vorbim despre aceste imagini”

Fashion-editorul Iulia Albu, cunoscută pentru criticile pe care le face la adresa vedeteelor care nu se îmbracă bine, a avut numai cuvinte de laudă la adresa pictoriței Alexandra Nechita, cea care a fost supranumită ”micuța Picasso”.

Iulia Albu a fost prezentă în platoul emisiunii “La Măruță”, de la Pro TV, și a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de socializare. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa pictoriței Alexandra Nechita, cunoscută în trecut ca “micuța Picasso”.

“O avem pe Alexandra Nechita, care îmi place foarte mult. Din punctul meu de vedere este una dintre persoanele extrem de bine îmbrăcate. Chiar dacă nu mai trăiește de mult în România, am intrat pe profilul ei și am văzut aceste fotografii… Mi s-a părut relevant să le postez și să le comentez. Cred că este singura persoana căreia i-am cerut voie să vorbim despre aceste imagini, pentru că știu că ea este o persoană care are foarte mare grijă cu viața ei privată și nu vrea să se expună foarte mult. Este o persoană care, în ciuda faptului că are piese foarte scumpe, reușește să rămână cumva foarte modestă și umilă într-un sens foarte bun. Și mie lucrul ăsta îmi place foarte mult la ea. Adică în România nu o să vedeți foarte multe persoane care să se îmbrace așa”, a spus Iulia Albu.

Alexandra Nechita și-a întemeiat o familie în America

Alexandra Nechita, care se bucură de mare succes la nivel internațional, este stabilită în America de foarte mulți ani. Este căsătorită cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, cu care are o fiică, Tevva.

Alexandra Nechita a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe partenerul său de viață, pe care îl alintă Dima.

„Eu aveam 19 ani, el 21-22…Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţă eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii, iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală… Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, „deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor!“. Şi a mers!”, spunea ea.

citește și...