Denise Rifai, despre amintirile din preajma sărbătorilor de iarnă: ”M-am simțit a nimănui!”

25.12.2021, 11:59

Denise Rifai se declară o fană a sărbătorilor de iarnă. Prezentatoarea TV a vorbit despre amintirile din copilărie, familie, cum petrece Crăciunul în prezent, dar și despre cel mai delicios preparat făcut de bunica ei. „În toată această perioadă premergătoare Crăciunului ascult în mașină doar colinde”, spune prezentatoarea TV.

Denise Rifai a vorbit despre semnificația Crăciunului, mărturisind că este perioada cea mai frumoasă a anului. Prezentatoarea TV a dezvăluit că anul acesta sărbătorește alături de cei dragi, după mulți ani în care era obișnuită să sărbătorească într-un platou de televiziune. ”Este al doilea an în care am avut liber de Crăciun și am liber și de Revelion, nu mi s-a mai întâmplat, mă acomodez cu chestiunea asta”, spune Denise Rifai.

Prezentatoarea TV a spus că asociază Crăciunul cu cozonacul făcut de bunica ei, fiind una dintre amintirile de suflet ale acesteia.

Cum petrece Denise Rifai Crăciunul

„Mă bucur mult că sunt acasă, că suntem sănătoși în acest context pandemic atât de dificil și, sincer, cred că mi-ar plăcea să avem puțină zăpadă! (…) O să fiu cu mama, cu ai mei…”, a mai spus prezentatoarea de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Își aduce aminte de bunica ei, care pregătea cel mai delicios cozonac. „În toată această perioadă premergătoare Crăciunului ascult în mașină doar colinde. (…) Când spun Crăciun mă gândesc la cozonacul pe care îl făcea bunica mea, ce astăzi nu mai este printre noi și este foarte dureros subiectul ăsta, chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, iar cea mai frumoasă amintire a mea este legată de Moș Crăciun…”, dezvăluie prezentatoarea TV.

Cea mai memorabilă amintire a prezentatoarei TV este legată de Moș Crăciun, momentul fabulos al Crăciunului fiind întâlnirea cu acesta.

Denise Rifai: ”Întâlnirea mea cu Moș Crăciun era evenimentul acela fabulos al fiecărui Crăciun!”

„Cred în Moș Crăciun și astăzi, o să îl aștept întotdeauna. Am avut întotdeauna parte de un Moș care îmi aducea și bradul și cadourile și întâlnirea mea cu Moș Crăciun era evenimentul acela fabulos al fiecărui Crăciun!”, a spus Denise Rifai pentru sursa mai sus menționată.

Însă, Denise Rifai a aflat în clasa întâi că Moș Crăciun nu există. ”M-am simțit a nimănui!”

„Neplăcutul eveniment s-a întâmplat în clasa întâi (…) unul dintre colegi mi-a zis că nu există Moș Crăciun, am fost foarte supărată! Cumva, în sinea mea, așteptam să vină informația asta, pentru că am fost o tipă foarte curioasă de mică. O dată, la un moment dat, am găsit bradul pe balcon! (…) Foarte trist a fost, pentru că m-am simțit a nimănui!”, a completat Denise Rifai.

 

citește și...