Denis Ștefan și soția sa au aflat sexul celui de-al doilea copil

14.05.2021, 13:43
Denis Ștefan și soția sa au aflat sexul celui de-al doilea copil
Denis Ștefan și soția sa au aflat sexul celui de-al doilea copil

Actorul Denis Ștefan și partenera sa de viață, Cristina, au aflat sexul celui  de-al doilea copil al lor, care urmează să vină pe lume.

Actorul Denis Ștefan este căsătorit cu Cristina Ștefan, împreună cu care are o fetiță, Delia. Artistul urmează să devină tătic pentru a doua oară. Cristina, soția lui Denis Ștefan, a dezvăluit, în mediul online, că va avea tot o fetiță. „Este fată”, a scris ea pe o rețea de socializare.

Cristina Ștefan a ajuns în săptămâna 20 de sarcină și își ține la curent fanii cu schimbările prin care trece. „Sunt la jumatatea sarcinii si mă simt bine, am mai multă energie, stările de greață au dispărut, sunt în formă pentru dans și mișcare!”.

Cum a anunțat Denis Ștefan că va fi tătic a doua oară

”Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară!”, a anunțat Denis Ștefan, în mediul online, că urmează să devină tătic.

De când a învățat să călărească pentru filmările serialului ”Inimă de țigan”, din distribuția căruia a făcut parte, Denis Ștefan a îndrăgit echitația. În prezent, pe lângă actorie, el este dresor de cai, predă lecții de echitație şi salvează caii care sunt în pericol.

Actorul Denis Ștefan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în toamna anului trecut. Artistul a mărturisit la o emisiune TV că nu știe de unde s-a infectat. „E foarte greu de spus pentru că în momentul ăsta cred că sunt atâtea persoane infectate și asimptomatice încât poți să-l iei de oriunde”, a spus actorul la acea vreme. „Mi-e greu să spun de unde l-am luat. Prietenii meu sunt ok. (…) Nu sunt nici în tabăra în care se spune să vă îmbrățișați pe stradă fără mască, nici în cea în care dăm cu spray și pe chipsuri să le dezinfectăm. Am fost precauți, am respectat [regulile], dar nici n-am intrat în panica aceea care zic eu că nici nu este bună. (…) Cred că ar trebui abordată chestiunea pe la mijloc”, spunea el.

citește și...