Delia: ”Răzvan ascultă primul piesele mele”

19.06.2021, 16:00
Delia: ”Răzvan ascultă primul piesele mele”
Delia: ”Răzvan ascultă primul piesele mele”

Binecunoscuta cântăreață Delia a mărturisit că partenerul său de viață este primul care îi ascultă piesele.

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.  Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Delia a mărturisit că partenerul său de viață este primul care îi ascultă noile piese. ”Răzvan ascultă primul, el e managerul meu, apoi și ceilalți membri ai echipei mele. De multe ori, da, și cei din familie ascultă piesele înainte de a fi lansate. Îmi place să ascult părerile tuturor, ca să îmi dau seama care ar putea fi impactul în rândul publicului”, a spus artista. ”Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e super important pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze”, a adăugat ea.

Întrebată dacă s-a contrazis vreodată cu soțul ei din cauza unei piese, Delia a explicat: ”Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”.

Ce a declarat Delia despre eventualitatea de a deveni mămică

La un podcast, Delia a făcut declarații și despre eventualitatea de a deveni mămică.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus artista.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai declarat vedeta.

citește și...