Delia Matache se simte rău: “Mi-e greață, mi-e somn. Am fost la niște analize de sânge”

16.06.2022, 14:02

Delia Matache se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta are o serie de simptome neașteptate, care ar da de gândit că blondina ar fi însărcinată. “Mi-e greață, mi-e somn, mi-e greață. Am fost dimineață la niște analize de sânge”. Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă.

Artista  este una dintre cele mai complexe artiste, dar o vedetă controversată din cauza declarațiilor sale cu privire la dorința de a deveni mamă. Blondina și-a făcut analizele recent și a vorbit despre simptomele care le-a a avut și au determinat-o să ajungă la un control de rutină.

Cântăreața a mărturisit că că nu cunoaște un alt motiv pentru care are o astfel de stare greu de înțeles. Mulți fani s-au întrebat dacă vedetă este însărcinată.

Delia Matache se simte rău

“Mi-e greață, mi-e somn, mi-e greață. Am fost dimineață la niște analize de sânge, cred că de asta mi-e greață. Nu știu alt motiv pentru care să-mi fie greață. Nu mi-e bine, nu mă simt bine. Nu mi-e bine deloc.”, a spus Delia Matache pe Instagram-ul personal.

Una dintre întrebările pe care Delia le primește cel mai des este legată de momentul în care va decide să devină mamă pentru prima oară. S-a vehiculat că vedeta ar avea probleme de sănătate și că acesta ar fi motivul pentru care nu a devenit încă mamă.

Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă

Blondina a declarat că nu își dorește să devină mamă în societatea în care trăim. Vedeta spune că primește foarte des această întrebare, dar consideră că aducerea pe lume a unui copil este o responsabilitate foarte mare și ar trebui să fie făcută doar dintr-o dorință.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made în România». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat  Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast.

citește și...