Delia, fotografie controversată în mediul online. Fanii au sugerat că ar fi însărcinată. Ce a răspuns vedeta

28.02.2022, 13:36

Delia a dat naștere unor ipoteze potrivit cărora ar fi însărcinată. O fotografie postată recent a stârnit controverse în mediul online, iar fanii au sugerat că blondina ar fi însărcinată. ”E însărcinată, vă spun eu”, a spus unul dintre fani care a stârnit internauții.

Delia Matache are o relație cu Răzvan Munteanu, de peste nouă ani de zile. De-a lungul timpului, vedeta a fost întrebată când are de gând să facă un copil. Solista a declarat, în nenumărate rânduri că se simte deranjată să vorbească despre acest subiect.

Recent, vedeta a postat o fotografie pe Instagram, în care poarta haine largi. Un fan a spus că artista ar fi însărcinată.

Delia, fotografie controversată în mediul online

“E însărcinată, vă spun eu”, a spus unul dintre fani care a stârnit internauții să comenteze acest scenariu.

“Delia este unica vedetă din România de o văd ăștia însărcinată în fiecare lună, dar nu naște niciodată”, a comentat o altă fană.

Ce a răspuns vedeta

Delia i-a răspuns fanului curios, infirmând acest scenariu.

“Nu… nu e”, a răspuns Delia în secțiunea de comentarii.

Delia a vorbit, în trecut, despre dorința de a avea un copil și presiunea din partea societății. Mai mult, vedeta a subliniat că nu ar vrea să dea naștere unui copil în lumea în care trăim, pentru că ar fi egoistă, din punctul ei de vedere.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat  Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast. 

citește și...