Ce a declarat Delia despre soțul său. ”A venit în viața mea fix când trebuia”

17.05.2021, 12:55
Ce a declarat Delia despre soțul său. ”A venit în viața mea fix când trebuia”
Ce a declarat Delia despre soțul său. ”A venit în viața mea fix când trebuia”

Cântăreața Delia a făcut declarații despre partenerul său de viață. de asemenea, vedeta a vorbit și despre eventualitatea de a avea copii.

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii. Delia a fost invitată la primul podcast realizat de Andra, soția lui Cătălin Măruță.

Delia și-a deschis sufletul și a vorbit despre partenerul său de viață, dar și despre eventualitatea de a deveni mămică.

Delia: ”Da, mi-am găsit stabilitatea”

Delia i-a mărturisit Andrei că și-a găsit stabilitatea alături de Răzvan Munteanu, soțul ei.


”El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, a spus Delia, citată de spynews.ro.

De asemenea, Delia a făcut declarații și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a aspus artista, potrivit wowbiz.ro.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus vedeta.

citește și...