Delia Matache și bărbații din viața ei. Cine a fost primul iubit al artistei

09.04.2020, 15:55
Delia Matache și bărbații din viața ei. Cine a fost primul iubit al artistei
Delia Matache și bărbații din viața ei. Cine a fost primul iubit al artistei

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, iar viața sa amoroasă a fost întotdeuna de mare interes. Deși acum este căsătorită cu Răzvan Munteanu, în trecut, solista s-a iubit cu bărbați celebri în showbiz.

Delia Matache și bărbații din viața ei. Cine a fost primul iubit al artistei

Delia Matache nu a încercat niciodată să își ascundă relațiile de iubire, pe care și le-a etalat fără nonșalanță în public. Cu siguranță, cântăreața nu va uita niciodată cine a fost prima ei dragoste.

Delia și Ovidiu Anton

Puțini sunt cei care știu că Delia l-a plăcut foarte tare pe Ovidiu Anton, în trecut. Cei doi s-au revăzut pe scena de la ‘X Factor’, în 2014. La vremea respectivă, solista își mărturisea sentimentele pentru Ovidiu.

‘Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora’, declara artista.

Delia și Florin Moldoveanu

O altă relație mediatizată a Deliei a fost cea cu omul de afaceri Florin Moldoveanu. Cei doi au fost împreună timp de 2 ani, la începutul anilor 2000. Se zvonea chiar că acesta a înșelat-o. După ce s-au despărțit, Delia și Florin Moldoveanu și-au aruncat cuvinte dure, în public.

La șase ani de când s-au separat, artista a decis să îi mai dea o șansă lui Florin și s-au împăcat, cu toate că el era căsătorit cu o altă femeie. Delia a tot așteptat ca acesta să divorțeze, însă afaceristul nu a luat nicio măsură în acest sens.

Delia și Edi Iordănescu

Delia Matache s-a mai iubit și cu Edi Iordănescu, fiul antrenorului Anghel Iordănescu. Cei doi s-au iubit în perioada 2004-2006. S-au despărțit după doi ani, când au apărut zvonuri cum că Edi ar fi înșelat-o.

Delia și Matteo

Însă Delia nu s-a oprit aici! Aceasta s-a iubit și cu solistul Matteo. Au avut o relație frumoasă în perioada 2006 – 2008. Când toată lumea credea că vor ajunge la altar, cei doi s-au despărțit, dar au rămas în relații bune.

După mai multe relații eșuate, Delia l-a întâlnit pe actualul ei soț, Răzvan Munteanu. Cântăreața și bărbatul s-au cunoscut în clubul lui. Delia a fost cerută de soție în Thailanda, iar în vara lui 2012 și-au unit destinele.

Delia și Răzvan Munteanu
citește și...