Delia, Costel, Cheloo și juratul-surpriză vor alege ultimul finalist ”iUmor” din sezonul 13

22.11.2022, 12:04
Delia, Costel, Cheloo și juratul-surpriză vor alege ultimul finalist ”iUmor” din sezonul 13
Delia, Costel, Cheloo și juratul-surpriză vor alege ultimul finalist ”iUmor” din sezonul 13

”iUmor”, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, se va apropia cu încă un pas de marea finală a acestui sezon. Delia, Costel, Cheloo și juratul-surpriză vor alege în cadrul galei de duminică cel de-al 13-lea finalist al show-ului de umor de la postul de televiziune Antena 1.

În semifinală vor participa concurenții care au primit cele mai multe voturi în aplicația „Antena 1“, dar care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului.

Jurații permanenți iUmor se vor reuni pe platoul de filmare, unde va fi prezent și un al patrulea jurat. Împreună, ei vor analiza și, ulterior, vor decide cine merită să meargă în ultima etapă a concursului care are în joc premiul de 20.000 de euro.

Delia, Costel, Cheloo și juratul-surpriză vor alege ultimul finalist ”iUmor” din sezonul 13.  Puși în dificultate

Zametheea, Mihaela Ionașcu, Domnul Victor, Ivan Liulenov, Raluca Alexandra Strugaru, Nick Bodea, Silviu Dobre și Sid Singh sunt cei opt semifinaliști iUmor. Fiecare și-a pregătit câte un moment demn de această etapă a competiției, momente ce vor putea fi urmărite integral duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Participanții care vor obține trei „Thumbs up“, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Costel, Cheloo și juratul-surpriză sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor, sezon 13. Cine va reuși să-i impresioneze pe jurații iUmor, telespectatorii pot afla în cadrul ediției difuzate duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

citește și...