Rocco Siffredi, din nou alături de Delia, Costel și Cheloo la ”iUmor”

19.11.2022, 15:47
Rocco Siffredi, din nou alături de Delia, Costel și Cheloo la ”iUmor”
Rocco Siffredi, din nou alături de Delia, Costel și Cheloo la ”iUmor”

Rocco Siffredi a revenit în show-ul de umor de la Antena 1, păstrându-și rolul pe care l-a avut prima data şi anume cel de jurat-surpriză. În cadrul galei speciale, el a bifat primul roast din viața lui… despre viața lui! Ulterior, el s-a așezat lângă Delia, Cheloo și Costel și a urmărit cu entuziasm momentele pregătite de juraţii-surpriză ai sezonului 13 iUmor. Reprezentaţia sa, dar şi roasturile realizate de către Maia Morgenstern, Răzvan Simion, Nicoleta Luciu, Radu Pietreanu și Costel vor putea fi urmărite duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cel care va da startul momentelor savuroase de rost în gala specială iUmor este Rocco Siffredi. El a acceptat cu multă bucurie reîntoarcerea în platoul de filmare al emisiunii. „Înapoi acasă (n.r.: iUmor)! De ce? Pentru că, pur și simplu, având deja o experiență aici, este ca o întoarcere acasă (…). Această emisiune m-a făcut să mă simt liber!“, a declarat actorul înainte să facă un rost savuros despre experiențele sale.

Delia, Cheloo și Costel au fost și ei bucuroși că oaspetele de talie internațională le este din nou coleg la iUmor. „Bineînțeles c-a fost o foarte mare bucurie revederea cu Rocco! Îmi place foarte mult de el“, a spus comediantul.

Rocco Siffredi, din nou alături de Delia, Costel și Cheloo la ”iUmor”. Ce i-a spus soției sale despre participarea la emisiune

Celebrul actor de filme pentru adulți a dezvăluit și ce i-a mărturisit soției sale despre episodul de audiții iUmor din România. Totodată, el a vorbit și despre numerele concurenților pe care i-a votat în timpul celui de-al șaptelea episod. „La începutul emisiunii, eram încă puțin șocat, văzând niște tineri care au venit și au făcut acest tip de stand-up puțin extrem. Apoi, mi-am zis: ”Păi, asta este foarte tare!”. Pentru că genul ăsta de stand-up mi-a rămas în minte. Nu erau genul de momente pe care le vezi și apoi spui că au fost drăguțe… Acestea mi-au rămas cu adevărat în minte. Când am ajuns acasă, i-am spus soției mele: ”Rosa, în România sunt mai buni decât noi! Fac televiziune mai liberă și mult mai spontan㔓, a precizat Rocco Siffredi.

Maia Morgenstern, Nicoleta Luciu, Răzvan Simion, Radu Pietreanu și Costel sunt ceilalți jurați iUmor care vor face roast în fața Deliei, a lui Cheloo și a lui Rocco Siffredi. „Gala juraților a fost una formidabilă! A fost o întreagă răzbunare“, a exclamat Delia despre ediția specială iUmor de duminică, 20 noiembrie, difuzată de la ora 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY. Episodul 13 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică seara, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

 

citește și...