Delia, amintiri neplăcute din liceu. ”Le pipăiau efectiv pe sâni”

10.05.2022, 13:56
Delia, amintiri neplăcute din liceu. ”Le pipăiau efectiv pe sâni”
Delia, amintiri neplăcute din liceu. ”Le pipăiau efectiv pe sâni”

Delia, în vârstă de 40 de ani, a povestit în mediul online, despre unele abuzuri ale profesorilor din liceu față de eleve. ”În perioada liceului, o parte dintre profesorii de muzică le spuneau elevelor „Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută” și le pipăiau efectiv pe sâni!”, a detaliat Delia pe contul său de pe o rețea de socializare.

Delia a povestit, pe Instagram, într-un InstaStory, despre abuzurile unora dintre profesorii de la liceul unde ea a studiat din liceu, explicând ce le făceau aceștia elevelor.

Cadrele didactice purtau discuții total nepotrivite cu elevele lor și chiar le pipăiau.

Delia, amintiri neplăcute din liceu. ”Discuțiile erau auzite de mine în clasă”

”Îmi amintesc cum în perioada liceului, o parte din profesorii de muzică le spuneau elevelor cum ”Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută” și le pipăiau efectiv pe sâni. Asta se întâmpla la liceu la „Lipatti”, acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna efectiv că alegi să crezi, să înțelegi sau nu că te gândești ”vai, de ce a așteptat 10 ani să povestească”… Deci repet, fără niciun fel de exagerare, discuțiile erau auzite de mine în clasă fiind de față când se discuta cu o colegă ”Și ești la menstruație? Ți-a venit? Când ți-a venit, de cât timp? Ia uite, ți s-au umflat sânii, mamă, fato” și apoi se mergea mai departe la a palpa efectiv sânii, a se analiza situația. Deci nu bat câmpii o secundă și efectiv e trist și este extrem de adevărat”, a povestit Delia, potrivit wowbiz.ro.


Delia a explicat că nu mai tolerează glumele vulgare și a dat exemplu de lucruri pe care ea le-a auzit pe vremea când era doar o copilă: „Și faptul că pare că minimizez un pic și nu dezvolt foarte mult și nu povestesc, nu vreau să insist pe chestia asta, nu înseamnă că nu au avut un impact, înseamnă doar că nu am starea de a intra în miezul subiectului prea tare și vreau să înțelegeți de unde se trage treaba asta cu nu-mi plac glumele despre asta. Nu mai pot tolera glumele sexuale, o să vă dau exemplu ce fel de glume. Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie și auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, mai puțin prin curtea școlii că erau oameni care aveau cât de cât o cultură, și auzeai din astea ”Hei, fata cântă la ce atârnă”. De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce? (…) Efectiv nu mai am toleranță pentru jeg uman, n-ai trăit tu copilăria mea, nu știi cum m-au afectat lucrurile astea, nu știi, se pare că faci o glumă inocentă care pentru mine nu e o glumă inocentă. Mie îmi trezește niște lucruri, îmi faci rău, nu vreau să-mi faci rău, e atât de simplu, atât de simplu”.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

 

Delia a dat detalii într-un interviu despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor-ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta.

citește și...