Deea și Dinu Maxer se contrazic în privința botezului fiicei lor. ”Eu voiam să facem cumva fără…”

12.06.2020, 15:18
Deea și Dinu Maxer se contrazic în privința botezului fiicei lor. ”Eu voiam să facem cumva fără...”
Deea și Dinu Maxer se contrazic în privința botezului fiicei lor. ”Eu voiam să facem cumva fără...”

Deea Maxer și soțul său, Dinu Maxer, se contrazic în ceea ce privește botezul fetiței lor. Cea mică nu a fost creștinată încă.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Cei doi artiști urmau să-și creștineze fiica, Maysa, însă au luat decizia de a amâna evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat România.

Deea și Dinu Maxer se contrazic în ceea ce privește evenimentul. Artista ar fi fost mulțumită să o boteze pe Maysa la biserică acum, iar petrecerea de botez să fie organizată la toamnă. Partenerul ei de viață, însă, vrea ca ambele evenimente să aibă loc în același timp.

„Eu voiam să facem cumva fără… Să facem botezul acum și petrecerea în toamnă”, a spus Deea Maxer, citată de spynews.ro.

„Eu vreau neapărat să fie împreună, petrecerea este bucuria creștinării și nu le văd separate. Am zis că poate reușim, undeva spre sfârșitul verii, începutul toamnei”, a comentat Dinu Maxer.

”Nu știm cât îi vom mai avea pe părinți lângă noi”

Deea Maxer își dorește foarte mult ca părinții lor, ai ei și ai lui Dinu, să fie alături de ei la creștinarea Maysei.

„Nu știm cât îi vom mai avea pe părinți lângă noi, este și ultimul nepot din partea noastră pentru că alți copii nu se mai poate, din punct de vedere medical”, a mai spus Deea Maxer.

Soțul Deei Maxer a explicat cum le-au fost date peste cap planurile de botez.

„A fost odată pe 4 aprilie, evident că nu am reușit să scriem nimic… Am făcut un compromis, nu mai sunt 150 de persoane, haideți să fie vreo 80, așa este în mod normal la petreceri. În momentul când s-a micșorat la 50 și afară, iar ne-a dat planul peste cap”, a declarat Dinu Maxer.

citește și...