Deea Codrea, de la ”Bravo, ai stil”, a pozat dezbrăcată în așternuturi. Vedeta urmează să devină mămică

19.07.2021, 10:59
Deea Codrea, de la ”Bravo, ai stil”, a pozat dezbrăcată în așternuturi. Vedeta urmează să devină mămică
Deea Codrea, de la ”Bravo, ai stil”, a pozat dezbrăcată în așternuturi. Vedeta urmează să devină mămică

Deea Codrea, fostă concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, a pozat în ipostaze pline de senzualitatea. Vedeta a postat în mediul online câteva fotografii în care își arată burtica de gravidă. În imagini, Deea Codrea apare dezbrăcată în așternuturi, dar și topless la plajă.

Deea Codrea a postat pe rețelele de socializare imagini incendiare cu ea însărcinată. Aceasta este însărcinată în 27 de săptămâni.

Deea Codrea a publiucat, pe contul său de Instagram, fotografii în care apare dezbrăcată în așternuturi, dar și topless la plajă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEEA CODREA (@deeacodrea)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEEA CODREA (@deeacodrea)

Deea Codrea, de la ”Bravo, ai stil”, a pozat dezbrăcată în așternuturi. A impresionat cu ipostazele senzuale în care s-a afișat

Deea Codrea și-a impresionat fanii din mediul online cu ipostaze senzuale în care s-a fotografiat.

”Frumoasă”, ”O imagine epică, Deea, tu în acele așternuturi albe. Un cadru divin. Atât de frumoasă ca întotdeauna”, Sexy mami”, ”wow, frumoasă!”, ”Super”, ”Ești superbă”, ”Ești minunată”, ”Superb”, i-au transmis internauții.

Ce a declarat Deea Codrea despre sarcina sa și despre iubitul ei

Deea Codrea și iubitul ei se pregătesc să fie părinți pentru prima oară. Fosta concurentă de la show-ul ”Bravo, ai stil” a fost prezentă recent în platoul emisiunii ”Teo Show”, unde a dat detalii despre sarcină, dar a dezvăluit și sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Deea Codrea a făcut declarații și despre iubitul ei, împreună cu care formează un cuplu de peste nouă luni.

„Am avut o perioadă de furtună în viața mea și m-am liniștit cu totul. Prima oară când l-am văzut mi s-a părut inabordabil. E un om extraordinar de cald și răbdător. Cred că asta o să ne ajute în perioada care urmează. Mă emoționez când vorbesc despre el. Suntem împreună de aproape nouă luni. Pur și simplu noi vorbim despre copil de când am încpeut să vorbim despre noi. Nu cred în planuri, totul se schimbă când te aștepți mai puțin. A fost singurul moment să se întâmple”, a declarat Deea Codrea

Deea Codrea a dezvăluit și sexul bebelușului pe care urmează să-l adcă pe lume. „Vorbim despre ăla mic pentru că va fi băiețel, e confirmat. Ne tot gândeam că va fi fetiță, de dinainte de vreo dovadă. Eu i-am spus că nu știu să mă comport. Eu am fost crescută de două femeie puternice. Probabil că toate au un rost. Probabil am nevoie de relația asta de mamă și băiat”, a adăugat aceasta.

citește și...