Declarațiile pe care Smiley nu le-a mai făcut despre Gina Pistol. ”Nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”

02.04.2021, 17:04
Declarațiile pe care Smiley nu le-a mai făcut despre Gina Pistol. ”Nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”
Declarațiile pe care Smiley nu le-a mai făcut despre Gina Pistol. ”Nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”

Smiley a făcut dezvăluiri din relația cu prezentatoarea de televiziune Gina Pistol.

Smiey formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui ana. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Artistul a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune. „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. a fi mamă)”, a declarat Smiley la podcastul lui Mihai Morar, potrivit a1.ro.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a mai spus Smiley în cadrul podcastului „Fain și simplu”.

Smiley: ”Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă”

Smiley a povestit că Ginei Pistol nu i s-a dat nicio șansă de a rămâne însărcinată.

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: ”Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla”. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a dezvăluit artistul.

Acesta a vorbit și despre cum a fost atunci când și-a luat fiica în brațe pentru prima oară: ”Când am ținut-o pentru prima dată în brațe am rămas șocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracțiune de secundă. Era ceva ce îmi lipsea. Doar s-a atașat cu totul, trup și suflet de tine. N-ai cum să o dai în bară. Dacă tu iubești tot ceea ce ești tu, nu ai cum să nu iubești ce face parte din tine. Dragostea pe care o trăiesc acum e ceva ce n-am trăit niciodată și mulțumesc în fiecare zi că trăiesc asta și că mi s-a îndeplinit și dorința asta”.

citește și...