Declarațiile emoționante ale Andreei Antonescu despre tatăl ei: „I-aș spune «iartă-mă»”

02.07.2021, 09:48
Declarațiile emoționante ale Andreei Antonescu despre tatăl ei: „I-aș spune «iartă-mă»”
Declarațiile emoționante ale Andreei Antonescu despre tatăl ei: „I-aș spune «iartă-mă»”

Andreea Antonescu a făcut declarații emoționante despre tatăl ei, la 20 de ani de la moartea bărbatului. Solista a recunoscut că una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale a fost aceea în care și-a pierdut tatăl.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Andreea Antonescu a mărturisit că a decis să-și mai facă un tatuaj.

Andreea Antonescu și-a pierdut tatăl în urmă cu 20 de ani

„Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani. Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie”, a povestit cântăreața, la PRO TV.

Andreea Antonescu a rememorat nefericitul eveniment: „Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas. În primul rând, i-aș spune de Sienna… și i-aș spune „iartă-mă”, a mai spus aceasta, cu ochii în lacrimi.

Andreea Antonescu, noi detalii despre divorțul de Traian Spak

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar.

“Traian mai este soțul meu în acte. E același răspuns dintotdeauna, divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit click.ro.

citește și...